Ahojte, za pár mesiacov nás bude o dvoch viac a napadla ma taká myšlienka, že ako budme chodiť všetci na výlety - cestovanie. Neviem si predstaviť, že by sme nikam nechodili alebo, že by sme nešli všetci. Ako to riešite vy ostatní, min. 6 členná rodinka? Viem, že sú aj vlaky a autobusy, ale to je tak nepraktické. Aké auto používate? Ďakujem za odpovede.
@jolinka nooo, pekné autíčko super 🙂
My mame zatiaľ 2 autá,plánujeme kúpiť buď Sharan 4 motion, to chcem ja a môj muž chce Toyotu Landcruiser 7 miestnu 😉 ak do leta nekupime,na dovcu poziciame 😉 nuž nie je to sranda uz 😀
@andreasiskova3 jednoznacne 7 miestne rodinne auto - ved aj batozinu treba niekam dat,alebo sa zmesti nejaka ta pestunka k detom este 😉 My mame jazdeny ford galaxy a sme velmi spokojni.
W sharan, Ford Galaxy, Seat Alhambra 7 miestne rodinne auticka 😉
Vidím, že aut je na výber, my máme Peugeot 307 SW, mali by sa tam dať ešte dve sedadlá dozadu napojiť, ale tým pádom nám zmizne batožinový priestor, a pre toľkých ľudí treba dosť miesta aj na batožinu. Na bežnú prepravu to asi bude stačiť ale na dovolenku asi nie.
@andreasiskova3 Velmi priestorny a pohodlny je VW multivan, ale cena je okolo 30 000, teda aspon u nas, a spotreba bude takisto dost vysoka
7 miestny sharan, ale pouzivame len 6 sedadiel, miesto po 7. sedadle je vyuzivane na batozinu 😉