Ahojte, zajtra ideme prvýkrát s 15 mes synčekom na dovolenku, lietadlom, môžem mať v príručnej batožine Sunar do ručičky (vyzivku v tom sáčku)?kolko kusov?
Ahoj my sme toto leto leteli s 15 mesacnym. Ak dodrzis rozmer batoziny,tak mnozstvo jedla a pitia nie je obmedzene. Kludne aj viac kapsicek aj voda v termoske. My sme mali 0,5 litrovu flasu pre maleho, aj rozne jedla, kapsicky.. videli ze infant, tak neriesili.
nezabudni vyzivy by mali byt 100ml (nie 150 ml)
@vasjar kam idete?
My sme cestovali s 2,5 ročným a v pohode sme mali po 3-4 kapsicky 120ml a 2 termosky s vodou.
My sme tiež teraz išli a v príručnej som mala asi 4 kapsičky (objem som neriešila a ďalšie som mala už v podanej batožine) a jej fľašku s vodou plnú, tá má cca 250ml. Neriešili vôbec, len som to musela vybrať do tej prepravky pri kontrole. A pri bezpečnostnej kontrole sme museli dať aj malej dole svetrík a vybrať fusak z kočíka. Zložený kočík si potom prehnali takým scannerom naboku. Šťastnú cestu 🙂
ano, strava pre infanta nie je obmedzena ale zasa 50 kapsiciek sa im pacit nebude 🙂 malo by to byt tak, aby zvladol let - akurat to budes musiet vsetko vybrat von, aj vodu ak budes mat a pod.