Cestovanie s ročným dieťaťom a balenie jedla do príručnej

vasjar
18. sep 2022

Ahojte, zajtra ideme prvýkrát s 15 mes synčekom na dovolenku, lietadlom, môžem mať v príručnej batožine Sunar do ručičky (vyzivku v tom sáčku)?kolko kusov?

petamich
18. sep 2022

ano, strava pre infanta nie je obmedzena ale zasa 50 kapsiciek sa im pacit nebude 🙂 malo by to byt tak, aby zvladol let - akurat to budes musiet vsetko vybrat von, aj vodu ak budes mat a pod.

vasjar
autor
18. sep 2022

@petamich a môžem mať aj vodu v termoske?

aliannka1
18. sep 2022

Ahoj my sme toto leto leteli s 15 mesacnym. Ak dodrzis rozmer batoziny,tak mnozstvo jedla a pitia nie je obmedzene. Kludne aj viac kapsicek aj voda v termoske. My sme mali 0,5 litrovu flasu pre maleho, aj rozne jedla, kapsicky.. videli ze infant, tak neriesili.

petamich
18. sep 2022

@vasjar ano kludne 🙂 my sme mali aj dve flase, aj odsypane UM, kapsicky 2-3 a neriesili nic, flase si skontrolovali v tom ich pristroji akurat

vasjar
autor
19. sep 2022

@petamich čiže aj UM prejde, no fajne, vďaka, ste ma odstresovali 😁

lucik194
19. sep 2022

nezabudni vyzivy by mali byt 100ml (nie 150 ml)

petamich
19. sep 2022

@lucik194 pre infanta tento limit neplati, kludne mozu byt aj viac 🙂 aj flase z vodou som mala 0.5 l

lucik194
19. sep 2022

@petamich no ja mam vacsie deti a nam to kontrolovali, museli byt do 100ml

petamich
19. sep 2022

@lucik194 infant je do 2 rokov 🙂 co autorka splna ano vacsie deti uz maju limity ako standardni dospeli cestujuci

oliverceky
19. sep 2022

@vasjar kam idete?

evaachesa
19. sep 2022

My sme cestovali s 2,5 ročným a v pohode sme mali po 3-4 kapsicky 120ml a 2 termosky s vodou.

jazula
22. sep 2022

My sme tiež teraz išli a v príručnej som mala asi 4 kapsičky (objem som neriešila a ďalšie som mala už v podanej batožine) a jej fľašku s vodou plnú, tá má cca 250ml. Neriešili vôbec, len som to musela vybrať do tej prepravky pri kontrole. A pri bezpečnostnej kontrole sme museli dať aj malej dole svetrík a vybrať fusak z kočíka. Zložený kočík si potom prehnali takým scannerom naboku. Šťastnú cestu 🙂