poprosila by som o vase skusenosti. odkedy ste cestovali s vasimi ratolestami autom na vacsie vzdialensti? tym myslim povedzme 50 -100 km tam a naspat- samozrejme s odstupom. nejde o nic surne, len by som tak predbezne chcela vediet v akej dobe po porode je to mozne bez zbytocneho riskovania...dakujem
@zdena12345 ahoj letecky sme zacali cestovat ked mala dcerka 3 1/2 mes. 6 hodinovy let + prestup...ked mala 5 mesiacov absolvovali sme cestu autom 1100 km tam a 1100 km naspat, zvladla na vybornu...sice boli sme dolamani vsetci...ale zvladli sme to... 🙂
@zdena12345 prvych 80km, ked mala 3 dni-cesta z porodnice, a odvtedy tak raz do tyzdna.....bez problemov, vtedy som to nejako neriesila. Letecky-po prvom mesiaci, potom v dvoch mesiacoch atd.....no zabit ma je malo.....
autom prvý krát keď mala 3 mesiace, cestu dlhú 2,5 hodiny, celú ju prespala, naspäť vlakom 3 hodiny a bez problémov, odvtedy cestujeme pravidelne vlakom každé 2 mesiace, raz do roka 5 hodín
@zdena12345 najmensia mala 3 mesiace a isli sme 500km trvala cesta cca 7 hodin.zvladla to bravurne.castejsie sme sice stali kvoli papaniu a prebalovaniu ale dalo sa 🙂
dakujem vsetkym za odpovede. tusim to maly stuplici znasaju lepsie nez som predpokladala🙂 dakujem
@zdena12345 mladší mal cca 2 alebo 3 mesiace,ked sme išli na dlhú vzdialenosť a zvládol to úplne geniálne