Ahojte, môže mať 2 ročné dieťa v lietadle jedlo? Nemyslím UM, ale nejakú ovocnú tyčinku, kapsičku, chrumky. Prosím, nezaujímajú ma mladšie a staršie deti, pýtam sa konkrétne na 2 ročné. Ďakujem
Aj dospelý môže mať, prečo by nie?
Jedlo ano, tekutiny tak male dieta v podstate tiez, ale zalezi od letiska a kontroly. Ak ma kapsicka 100ml a menej, tak samozrejme ano
Dvojrocne dieta patri prakticky este do kategorii "baby" a mozes pre neho brat aj tekutu stravu v akomkolvek mnozstve. Aj tasticky, aj mlieko, aj vodu, aj chlieb, aj rezen, aj pol prasata. Ja som mavala vzdy vsetko a vela (dlhe lety). Aj pre 5 rocnu este. Ked mala 2, tak som sa nad tym ani len nezamyslala. Nabalila a NIKDY mi nic nezobrali. A to mame nalietane naozaj velaaaaa.
@yanni mne tiez v pohode nechali vodu aj pre vacsie deti, ale nechcem jej dat falosnu informaciu, ak napr. leti z pseudoletiska typu Bratislava, tak ktovie, ako to tam funguje. Ja som kedysi davno v ramci letu s Ryanair prestupovala vo Frankfurt-Hahn, a to bolo ine psycho, ako z hororu, aj “letisko”, aj zamestnanci, aj spolucestujuci
Pevne jedlo kolko chces (v ramci vahoveho limitu batoziny), tekutiny pre male dieta ano (rozne letiska, rozne kontroly, niekde maju specialny scanner, na inom letisku sa z toho musis napit, niekde neriesia vobec). V rozumnom mnozstve (100-200 ml). Pol prasata neodporucam, lebo to nesplna rozmery batoziny Cabin size 🙂
@tenerifka presne v amsterdame neprejdes s nicim ak uz dieta chodi tak ani vodu ani dzusy ani jedlo- uplne su kockati v tomto🤦🏽♀️
Ďakujem za odpovede 🙂
@prasiatko30 viem, uz sme tu raz o tom pisali, natahali si tam luzu a teraz sa boja, tak zakazu vsetko vsetkym
@yanni ahoj my letíme z BA do Egyptu o dva týždne s deťmi 2,4,10,14 rokov prvý krát vieš mi prosí, poradiť ako to musím mať pobalené aby to bolo ok? Myslím to jedlo a pitie....kto kolko a čoho môže mať? V batožine čo ide do podpalubia môžem mať krabičkové mlieko od nás pre malého?
@zuzanajamriskova pracujem na tom pseudoletisku v BA, na blogu mam clanok, snad pomoze 🙂
@kacusik69 pošleš mi link na blog?
@zuzanajamriskova do batoziny do podpalubia mozes dat co chces. Do prirucnej akekolvek snacky a jedlo, kludne aj rezne 🤣 Pitie pre 2 rocne urcite prejde. Ja mam 2,5,8 a minule som brala detsku flasu a dve pollitrove vody a presli mi na vsetkych letiskach. Ale ratala som s tym, ze tie pollitrove mozno vyhodia…
@zuzanajamriskova tu na MK - na mojom profile
Kazdy clovek si moze zobrat do lietadla tuhe jedlo.