Cestovanie do Chorvátska s 1,5 ročným dieťaťom

Ideme v sobotu do Chorvátska a chcem poradiť keďže mám 1,5 ročné dieťa či ísť na noc alebo cez deň?

pribinak
18. aug 2015

Skôr na noc, väčšina deti tu cestu prespí

me_to_you
18. aug 2015

Na noc, resp podľa dĺžky cesty o 2-3-4tej ráno aby vačšinu cesty prespalo v aute. Išli sme tak s 1ročnou a 2ročnou a všetko ok, 80% prespala

siska53
18. aug 2015

@jana1977samueldorotka my sme sli s oboma detmi tak ze sme vyrazali o cca 4tej. Nasi to zvladli v pohode. A ani vela nespali.. Mami sme hracky knizky a malu som aj dojcil pocas jazdy..castejsie prestavky si robime vzdy kvoli nam zenam-wc..
Ale ty vies,ako je na tom tvoje dieta..ako zvlada napr.3-5h.cesty autom.. My sme vychadzali z toho a zvadli to super.

petulawink
18. aug 2015

ahoj, my sme isli na noc, vyrazili sme o 21:00. Neprespala mi vsak celu noc sustavne, ale v pohode sme to zvladli🙂. Zalezi od toho ake mas dietatko🙂.

syssu
18. aug 2015

@jana1977samueldorotka ahoj, známi išli teraz v noci zo soboty na nedeľu a písali, že celé zle.. asi 4 hodiny trčali kdesi na diaľnici v kolóne.. viem, že to sa môže stať aj cez deň, ale treba rátať aj s takýmito situáciami.. držím palce, aby ste dobre dorazili..

schocko
18. aug 2015

Urcite na noc, naša prespala celu cestu aj minuly rok (10 mesačná) aj tento rok (21 mesačná)

mimik79
18. aug 2015

my sme isli ked mal maly jedenapol roka minule leto, ze pojdeme v noci ze prespi a kdeze, ale vyrazili sme v noci okolo tretej, az okolo piatej zaspal tak na hodinku a este potom uz pred koncom este hodku a to bolo vsetko...som nechapala ...ale bol zlatucky, dobrucky, sedkal, zastavili sme prebehol sa...a mali sme monitor a pozeral spievankovo vtedy

bubulatko
18. aug 2015

Urcite na noc nasa prespala celu cestu aj tam aj spat..

brady1
18. aug 2015

lietadlo, auto je tyranie

kkl82
18. aug 2015

my sme v tomto veku synceka vyrazali o tretej rano, aby este aspon polovicu cesty prespal. na noc sme nechceli ist, lebo by sme museli ist v noci z piatka na sobotu, co je na cestach do chorvatska najvacsi naval. a dobre sme spravili, krasne sme to presli bez akehokolvek zdrzania. akurat, ze syncek sa zobudil uz o dve hodiny a zaspat naspat ani za svet. spal potom az ked sme sa ubytovali.
naspat sme sli uz v noci, vyrazili sme o polnoci z pagu a tiez to islo bez akehokolvek zdrzania. ale to naozaj vela zalezi, ktory den odchadzate. lebo byt v akejkolvek kolone cez den, ked vsade prazi slnko (aj ked s klimou v aute), je dost narocne. rovnako narocne su potom aj akekolvek prestavky. v noci je to jednoduchsie, no pre sofera to nie je ziadna vyhoda, ak ma soferovat v noci a stat niekedy hodinove kolony...

alexmianina
18. aug 2015

My sme vyrazali v piatok o desiatej vecer s tromi detmi (5,3, 1/5) a zaspali po desiatich minutach. Zobudili sa cca pol hodku pred cielom. Naspat sme isli doobeda a zaspali cez obed a potom aj podvecer. Vsetko uuplne v pohode zvladli.

kimina7
18. aug 2015

My sme nikdy nechodili v noci...dieta zaspi aj tak v aute hlavne tak male...skor by som sa bala, ze ak pöjdem dieta budit v noci na cestu, ze nezaspi, a potom bude aj na druhy den podrazdene...cez den ak nezaspi v aute tak o to lepsie prvu noc na cudzom mieste...

alexmianina
18. aug 2015

@brady1 v chorvatsku si autom uz aj za 7-8 hodin. Sikovnejsi aj za 6. Cesta na letisko od nas hodina, plus dve hodky pred odletom tam, plus let, transfer = 6 hodin tak ci tak.... takze je to jedno a urcite to nie je ziadne tyranie.

brady1
18. aug 2015

@alexmianina podla mna ano

hopeja
19. aug 2015

My sme vzdy isli na noc, okolo 11tej a v pohode.....ide hlavne o to, ake mas dieta, nasa cez den v aute zaspi max. na hodinku a to tiez len cez obedny spanok, tak uu nas cez den cesta nehrozila.....zavisi aj od pocasia, cestovat cez den ak bude strasne teplo tiez nic moc a tiez si over aka je situacia ss cakanim na myte a prechodoch cez den a v noci, raz sme sli naspat cez den a uviazli sme na 2 hod. v kolone....peknu dovolenku 🙂

peneloppe
19. aug 2015

@jana1977samueldorotka

My sme prvykrat isli na nasim malym ked nemal ani rok, asi 11 mesiacov mal. Isli sme na noc. Spal celou cestou. Bolo to super. Teraz ked su uz velki, chodime skoro rano a cestujeme cez den. Uz su velki na spanie v autosedackach a uz pozeraju na cestu, da sa to. Ale male dieta sa pohodlne ulozi v sedacke a vie sa relativne dobre vyspinkat.

jana1977samueldorotka
autor
19. aug 2015

@hopeja taká istá je aj ona cez deň to je hrôza aby obsedela len ak ideme na spanie, ďakujem za radu

hopeja
19. aug 2015

@jana1977samueldorotka nasa bola v tom veku uplne rovnaka, 2hod. cestu k mame nezvladala, nie to do chorvatska....to by nedopadlo dobre, aj tej nocnej cesty som sa desila a so strachom sledovala, ci sa nezobudi 🙂 ale bolo to uplne v pohode, lebo spinkala....v tom case by som cez den s nou nesla, to by som radsej nikam nesla 🙂 drzim paste aby ste to tiez v pohode zvladli

jana1977samueldorotka
autor
20. aug 2015

@hopeja Ďakujem