Rozmýšľame s manželom, že by sme v lete urobili cestu okolo Slovenska na veteráne, je tu niekto kto absolvoval niečo podobné? Nejaké tipy ,postrehy by potešili 🙂 najmä plánovanie trasy, v ktorom meste sa oplatí zastaviť a tak
trasu neporadim… ale miesto napr.krasne miesto- nase Rio de Klin,to je moja srdcovka alebo mesto Kosice tam je toho vela
@maja7493 trasu ti neporadím, zostav podľa toho čo vás zaujíma, strýko Google pomôže.
Toho času sme boli okolo celého Československa. Na 90% sme prespávali u rodiny a u kamarátov zo základnej vojenskej služby. Aj trasu sme mali naplánovanú podľa toho. Takto sme navštívili Zemplínsku Šíravu, Bystricu, Dudince, DS,BA, Hodonín, Brno, Kamík nad Hlavou, Budejovice, Tábor, Prahu, Dvůr Králové nad Labem, Hradec Králové, Pardubice, späť Hodonín potom Žilina. Sú to už roky ale bol to zážitok na celý život.
@marcellka32 výborne 🙂 a spali ste aj v stanoch/kempoch alebo len ubytovaní niekde?
@maja7493 no ja som to naplánovala, v každom meste som ešte pred cestou rezervovala ubytovanie
My sme boli: spali sme každý deň inde, išli sme hore a vrátili sa inou cestou: Piešťany, Trenčín, Rajecké Teplice, Oravský Podzámok, Liptovský Mikuláš, Poprad, Spišské Podhradie, Prešov, Košice, Levoča, Banská Štiavnica, a domov