Ahoj chcela som s detmi ist ma dovolenku neplanovanu ma juzny cyprus last minute
Deti maju priezvisko po otcovi. Je nutne pisomne povolenie od otca?? Ten je momentalne v cechach povolenie by dal. Pride v polke augusta ale to by sme chceli byt s nim doma nie ist ma dovolenku.dakujem
na cyprus prides uplne v pohode, horsie to bude pri ceste naspat vo viedni. Ale nic horsie ako ze ta zdrzia na 3-4 hodiny sa nestane
@kaktusik007 my by sme isli zkosic a do kosic . Na stranke ministerstva som nasla toto a ta posledna vetaa zneistila
@slavomira236 po prilete su tu samoobsluzne skenery - das doklad, naskenuje ho, odfoti ta a ten papier s fotkou podavas ujovi ci tete --- popravde na tie fotky ani nepozeraju... Takze za mna uplne v pohode.
@kaktusik007 tak to asi riskneme..pozerala som aj grecko teraz pevninu ale nejak sa mi tam nic nepaci a tiez je odporucane mat suhlas rodica
@slavomira236 pre istotu treba mat suhlas, lebo nevies ktoremu úradníkovi co napadne. Suhlas v anglictine samozrejme. Mala som skusenost raz na Viedenskom letisku ale to som sa dozvedela, ze mali vtedy nahlásený nejaky únos, tak viac kontrolovali papiere vsetkym detom.