Cesta na južný Cyprus

slavomira236
22. júl 2024

Ahoj chcela som s detmi ist ma dovolenku neplanovanu ma juzny cyprus last minute
Deti maju priezvisko po otcovi. Je nutne pisomne povolenie od otca?? Ten je momentalne v cechach povolenie by dal. Pride v polke augusta ale to by sme chceli byt s nim doma nie ist ma dovolenku.dakujem

betulinka1
22. júl 2024

@slavomira236 pre istotu treba mat suhlas, lebo nevies ktoremu úradníkovi co napadne. Suhlas v anglictine samozrejme. Mala som skusenost raz na Viedenskom letisku ale to som sa dozvedela, ze mali vtedy nahlásený nejaky únos, tak viac kontrolovali papiere vsetkym detom.

meginka912
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
meginka912
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kaktusik007
23. júl 2024

na cyprus prides uplne v pohode, horsie to bude pri ceste naspat vo viedni. Ale nic horsie ako ze ta zdrzia na 3-4 hodiny sa nestane

slavomira236
autor
23. júl 2024

@kaktusik007 my by sme isli zkosic a do kosic . Na stranke ministerstva som nasla toto a ta posledna vetaa zneistila

kaktusik007
23. júl 2024

@slavomira236 po prilete su tu samoobsluzne skenery - das doklad, naskenuje ho, odfoti ta a ten papier s fotkou podavas ujovi ci tete --- popravde na tie fotky ani nepozeraju... Takze za mna uplne v pohode.

slavomira236
autor
23. júl 2024

@kaktusik007 tak to asi riskneme..pozerala som aj grecko teraz pevninu ale nejak sa mi tam nic nepaci a tiez je odporucane mat suhlas rodica