Mamičky boli ste niekto v Ríme? Ako sa tam dá dostať čo najlacnejšie?
@sissy27 "najlacnejšie to bude asi na bicykli, .." 😀 😀 😀 Jaaaj, som sa pobavila 😀 Dík!
@sissy27 .
@materina_duska
..mozna jeste pres nejakou Seznamku a nechat si poslat jizdenku, letenku 😉 ZDARMA 🙂
p.s.jsou letenky do Italie uz od 25ti Eur..pres spolecnost Wizair.. 😉 zkus zagooglovat..ale autobusem to nejlevnejsi neni.. 😉
@cezino jaj, to boli este krasne casy ked lietal sky europe ... takze to bolo fakt lacne 🙂 Busom to musi byt zabijak, isla som len cast tej cesty a mala som dost ... takze urcite lietadlo ak to ma stat za to ... no a hlavne bookovat vcas dopredu, tak mozno najdes dobru letenku.
ak máš dosť času,tak celkom dobre spojenie je vlakom,čítala som ako to odporúčali pútnikom,čo by chceli ísť na inauguráciu pápeža minulý týždeň
hajajanka: googlovala som už viac ako dosť ale najlacnejšie som našla okolo 200 EUR a to sa mi zdá ešte veľa tak preto sa pýtam či nemá niekto neaké skúsenosti s cestou čo s
Skúšala som hľadať aj vlak ale neak sa neviem dopracovať k cene. Spoj som našla ale nie je tam nikde uvedená cena
Urcite sa ti oplati letenka,ja som nasla uz aj za 29 Ryanair do Rima a spat including tax 😀
@cezino no asi si googlila zle ja som si zadala na prvy sup Pelikan.sk a mas tam Rim za 69 z BA 😉 Listky z BA do Rima autobusom 39 eur www.studentagency.sk.....
My jezdíme do Říma autobusy Student Agency a ubytování máme už po několikáté u Casa Simpatia
(www.casasimpatia.com)
áno, presne tak, vyčkať na lacnú letenku a zabookovat ubytko cez booking, da sa vybrat z velkej ponuky za rôzne ceny. My tak stále bookujeme. Tu je už aj vybratý Rím: http://www.booking.com/searchresults.sk.html?city=-126693&aid=933751
A keď už tam budeš, tak tu je článok z nášho výletu o tom, čo všetko si tam treba pozrieť + nejaké rady, tipy. Dúfam, že sa bude páčiť a pomôže 🙂
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/co-treba-vidiet-v-rime-11-overenych-tipov-ako-si-uzit-vecne-mesto/
@cezino najlacnejšie to bude asi na bicykli, ale inak treba zohľadniť asi aj kedy (sezóna, mimo sezóny), či jednosmerný alebo spiatočný lístok a koľko času a energie ťa to bude stáť, ja osobne by som nešla busom aj keby to bolo zadarmo,
ale len tak námatkovo BA - Rím busom jednosmerný 80€, spiatočná letenka sa dá už do 69€ ale tam je kopec vecí, čo to ovplyvňujú...