Cesta do Chorvátska

kilimi
30. jún 2022

Ahojte utorok cestujeme do chorvatska na Pag autom s 19m dcerou. Ako ste to zvladli? Nejake vychytávky? Vydrzali vam deti cely cas v sedačke? Mame Nuna Prym.

patka06
30. jún 2022

nie je to vychytávka, najlepšie cestovať na noc, keď väčšinu času prespí

kilimi
autor
30. jún 2022

@patka06 Ano to aj planujeme. Ale vydrzi cely cas v sedačke?

kaitlin3
30. jún 2022

Tu sa pripnem, my ideme v sobotu na noc, prvy krat

patka06
30. jún 2022

@kilimi to je veľmi veľmi individuálne, nepoznám tvoje dieťa

pondelok01
30. jún 2022

@kilimi my sme sli s 11m na noc, aj sme to hned olutovali. Po 4 hodinach, ktore namiesto spanku preplakala sme zakotvili na noc v Ljubljane, a pokracovali cez den. Domov sme tiez isli cez den, a bolo to vyrazne lepsie. Odporucam caste zastavky, ale ak je dieta spokojne alebo nebodaj spi, tak tahat co najdlhsie.

jankalukasova
30. jún 2022

Na Pag je to v celku rýchlovka. Keď pôjdete na noc, tak si myslím, že bez problémov. Ráno sa nalodíte na trajekt (ak nejdete okolo), to bude ako "zážitok", tá cesta loďou a pôjdete na ubytko 🤷

kilimi
autor
30. jún 2022

@jankalukasova manzel praveze nechce ist na trajekt lebo k nemu vedu kľukaté cesty a chce ist dole na Zagreb

cihlicka1990
30. jún 2022

@kilimi my ideme o týždeň na Pag. Vyrážame medzi 5-6 hod ráno. Aj minuly rok sme tak cestovali. Dcéra mala vtedy 1,5 roka. Zaspala v aute až okolo 9,pospala 1,5 hodiny. Inak bola cely čas hore.

hariet
30. jún 2022

Nam prave viac vyhovuje cestovat normalne cez den a robit si prestavky, kedy sa maly prebehne, napapa a oddychneme a najeme sa aj my. Ani ja ani muz neradi soferujeme v noci.

mirpet
30. jún 2022

Ak dieta nie je zvyknute spat v autosedacke v noci a na dlhsie trasy,moze byt problem. Nam tak 3 rocny syn prereval niekolko hodin v aute,nevedel sa ulozit a spat

zuzkaa1991
30. jún 2022

@kilimi my sme riskli minulý. Rok prvýkrát do chorvátska ale so starsou 3r. Vydrzala.pekne mame kupene ma hlavicku co jej pekne drzi nepada dopredu kedse.mojej vkuse pada hlava dopredu ak náhodou zaspi málokedy v aute....a pekne vydrzala od 21 do 4rana spat potom driemmkala...ale dala som jej kynedril byva jej zle

jankalukasova
30. jún 2022

@kilimi asi si myslela na Zadar... To sa Vám cesta pekne predĺži. Nie je to žiadny horor, išli sme x krát aj tak aj tak ale teda teraz chodíme trajektom. Nechce sa nám to obchádzať.

kilimi
autor
1. júl 2022

@jankalukasova a ako casto chodi ten trajekt? Viem si to aj niekde pozriet?

jankalukasova
1. júl 2022

@kilimi každú polhodinu? On naloží, vypláva, vyloží, naloží, vypláva. Jazdí stále dookola. Vo vysokej sezóne jazdia dva.
Dá sa to pozrieť. Na stránke jadrolinija.hr hľadaj spojenie Prizna-Žigljen.

luc308
1. júl 2022

@kilimi ahoj, my sme boli s detmi akurat min tyzden v podgore..jeden ma 3 mesiace, druhy bude mat 3 roky..sli sme cez den..mensiemu bolo jedno, starsi pozeral z okna, hladal bagre a kadeco, semtam pospal, potom si pozrel rozpravku..na pumpe sme ho vzdy nechali troska sa pohrat na ihrisku, mladsi sa ponatahoval..prezili sme vsetci 😅