Zdravím vás,
Čaká nás približne 12-hodinový let s 22 mesačnou dcérkou. Moja otázka znie-prikúpiť jej extra sedadlo, alebo sa to dá vydržať aj keď bude sedieť na mne alebo manželovi ? :D Ide o nočný let s dvojhodinovým prestupom. Ďakujem za skúsenosti 🙂
Ako zalezi aky mate rezim, nas spal na mne dve a pol hod, len potom to nejak ulozit, nech nemas uplne merave ruky… nasi znami isli business s 12 mes dietatom. Aby sa nejak vyspali trosku.
Urcite extra sedadlo
Ja by som prikupila. My sme sli s podobne starym len 3h a cestou tam sme mali vedla seba volno tak mal sam sedenie a uplne super. Cestou spat bol na mne a bolo mu dlho. A aj mne 🙂
Sedadlo extra, je to inak des. My sme tak leteli s 2rocnym do USA plus prestupy a mal vlastne sedadlo. Neviem si predstaviť mat ho toľké hodiny na kolenách.
Určite extra sedadlo,my sme minulý rok leteli z Viedne do Mexika a boli tam experti s cca,1,5 ročným dieťaťom,nekúpili mu extra sedadlo,takže si ho stále prehadzovali ako vrece zemiakov,dieťa nervózne,rodičia nervózni,samozrejme to ovplyvňovalo aj ostatných cestujúcich a let trval 12 hodín,takže radosť..Nikdy v živote by som takto s dieťaťom neletela bez toho,aby malo vlastné sedadlo..Resp.ja by som s takým malým dieťaťom tak dlho neletela vôbec,ale tak otázka neznela..
Vzdy som dokupovala sedadlo aj na kratšie lety. Zobrala vankúšik a maly sa tam rozvalil a aj spinkal. Uplne pohodlne to bolo. Kedze som lietala sama s nim, tak malokedy sme mali v trojke tretieho alebo sa dal presadiť, ked videl male dieta a nebolo plne lietadlo. Lebo kazdy ked vidi dieta, tak ma paniku, ze bude vrestat cely let. A teda sme mali vzdy pohodu. Moje dieta lietadla miluje od mala, nikdy nebol krik ani plac.
Jendoznacne sedadlo! Nedavno sme boli s rocnym dietatom na 10h let, bez sedadla.. zvladol to skvelo, ale so sedadlom by to bolo omnoho jednoduchsie..
poucili sme sa, odteraz uz len samostatne sedadlo 🙂
no na mne tak lezal syn na ceste do cypru a bolo to na nervy...ruky ma boleli, on spal, este aj priputany pasom....ja uz by som takto nesla a boli to tusim 2 hod a nieco