Ahojte. Išli ste niekto v roku 2021 na dofču do Chorvátska na blind? Mám pár otázok:
1. Kde ste boli?
2. Ako dlho ste si hľadali ubytovanie?
3. Akú cenu ste si dohodli?
Ďakujem za všetky odpovede 🙂
@jaja1979 Ako vyzerá to tam pekne, len nám sa nejako nepáčia tie betónové pláže.
@milanchemik práveže tam bola výhoda, že na úseku asi 400 m boli aj betónové, aj kamienkove, aj pieskové pláže. Ale ak chces piesok, ideálny je Omiš
Čiste o piesok mi nejde. Kľudne môže byť aj štrk, len nie betónové panely. Ak na tom vašom mieste boli aj kamienkové pláže, tak by to bolo v pohode 🙂 Hlavne som sa ale dotazoval preto, že by sme chceli ísť na blind, lebo zo skúseností viem, že tak sme mali vždy cenovo výhodnejšie ubytovanie ako je v ponukách na nete. Však načo zbytočne preplácať už aj tak drahé Chorvátsko :D
@milanchemik Minuly rok v Chorvatsku bol velky problem najst ubytko na blind.Mi sme boli na Vire,chceli po dvoch dnoch vymenit app ale nic sme nenasli.Tak sme nejako vydrzali v tom v ktorom sme boli.Mate na fb strasne vela skupin az od 30 euro za noc.Mozete najst app ale idealne uz teraz najst a zaplatit akontaciu
@canerko Kedy ste tam išli? Ako ani vo sne by ma nenapadlo, že vlani by mohol byť problém zohnať ubytovanie 🙂
@milanchemik Boli sme zaciatkom augusta,ano je to tak.Hlava na hlave bola.Volala som na Pag pani u ktorej sme boli rok predtym ci nema volno tak povedala ze som jedna z viacerych ktora hlada ze nikde nema volno lebo si majitelia app medzi sebou dohadzuju najomcov.Ze nic volne neni
@milanchemik Preto som si tento rok zajednala uz teraz nech ma nic neprekvapi.Mne je lahsie ked ja tu aj byvam ale ist z takej dialky na blind je trocha rizik
@canerko My by sme išli niekedy začiatkom júla keď ešte nemajú nemci dovolenky. Tak dúfam, že to nebude až taká katastrofa. Nerád si bookujem dovolenku dopredu a potom to kvôli počasiu nebude stáť za nič.
Alebo sa ešte opýtam takto.... boli ste niekto vlani v polovici júla niekde v Chorvátsku? Bol problém vidieť dom ponúkajúci ubytovanie? V Chorvátsku sme neboli už pár rokov, ale nikdy sme nemali problém vidieť domy ponúkajúce ubytko. Neviem ale ako to tam vyzerá teraz.
@milanchemik my sme boli, našli sme cez booking narýchlo, pošlem ti správu a foto do ip, veľmi sa nám tam pacilo