Vraj na viacerých plážach v HR stojí prenajatie slnečníka a dvoh ležadiel aj +-40 eur. Keď mám dve deti, tak to vyjde podriadne draho. 🙈 To ste vážne ochotné toľko zaplatiť ?
No neviem...my sme v HR a prenajatie jedneho lehatka plus slnecik s betonovym stojanom 9 eur na cely den...
@nyusika https://www.startitup.sk/cena-za-beznu-sluzbu-v...
to je clanok z minuleho roka, ale ceny neklesli tento rok
jasne, chapem.
lepsie verit anonymnej informacii z noveho casu, ci co za zdroj to je, ake realnym skusnostiam 😀
@wilkova aj to mi pride dost. Ked si vezmes, ze za 2 dni maju splatenu cenu slnecnika... My mame pristresok, osusky mame v tieni a nevypekame sa cely den na slnku.
@stanulienkat mozu si prineist vlastne lezadlo a slnecnik.
naproklad ja by som nevedla (hlavne nechcela) lezat na zemi.
ani hodinu 😀
pre mna je lehatko absolutny standard a zaklad.
@stanulienkat Vies co, asi ano, ked to bude clovek takto prepocitavat.. Ja s tymto vydavkom kazdy rok pocitam. Tych 40 eur je premrstena cena, uplne odtrhnuta od reality, to by nikto (asi) neplatil. Je neviem, preco su kazdy rok taketo clanky...
Napisem este par info pre zaujemcov, cisto nase skusenosti:
Lungo s mliekom priamo na plazi 1,80 eur (u nas na dedine v kaviarni s vyhladom na plot 2,20 eur)
Hovädzi burger s hranolkami 10 eur, tanier plny grilovanych kreviet 17 eur, pizza 9 eur, topanky do vody 10 eur, nealko miesany drink akykolvek 3,50 eur, kopcek (nie taky mini slovensky) 2 eur...
Mozno niekomu tieto info pomôzu 🙂
My sme boli pred dvomi dňami na čistej plazi na pagu, slnečník s dvomi lezadlami stal 20 eur.
mozes si to zistit napriklad na google maps, ak si vyhladas konkretnu plaz, tak v recenziach a komentaroch najdes, kolko stoja slnecnik a lehatko na den
+ brat do uvahy, ze ceny sa v priebehu sezony mozu lisit, takze co ti tu pisu teraz, nemusi byt relevantne aj pre stred/vrchol sezony 😉
@wilkova chodime roky, ale taketo ceny neboli uz ani 3 roky dozadu. Minuly rok-kava cca 2. Ladova kava 7!!!! e, pizza 11-13e, topanky do vody 12-14e, miesany drink 6-7e.
@stanulienkat
Ja pisem iba svoju vlastnu skusenost (teraz konkretne sedime na kave na plazi, dnes nam tu jemne prsi) , vobec ale vobec ti neberiem tvoje skusenosti. Urcite zalezi od oblasti, kde sa clovek nachadza.
@stanulienkat Tie miesane drinky, co si pisala budu aj tu asi tak, ale my alkohol nepijeme, davame si nealkoholicke a tie su tu za tych 3,50 eur.
@stanulienkat miesane drinky za 6-7 eur nemame ani v Senci 😀 😀
alko okolo 8-12, nealko 6-8
nam velmi vyhovuju ceny - nepiserm o centre Dubrovnika, Split, Rovinj...ale take tie bezne su nizsie, ako tu, kde zijem (Senec - Bratislava)
Ubytko je o nieco vyssie, ako po ine roky (slusny apartman okolo 240), ideme dvaja, vyspia sa tam 2+2
podla mna cena zalezi na tom, kam ides. Ja radsej idem na sukromnu plaz, kde si zaplatim, ako mat na lehatku nalepenu rodinu so stanmi, preskakovat osusky, a neviem co. Ta plaz je vacsinou aj udrziavana a upratana. Nakoniec casto as v chorvatsku stavalo, ze ako sa blizil priliv, doslova na nohach som mala opretych ludi, az ich nakoniec splachlo do mora. Uhradim si to, ak planujem byt cely den na plazi, oplati sa mi 🙂
Za mna = kazdy si vyberie a najde, su plaze nespoplatnene, kde si donesies co chces, su plaze kde si nedonesies lehatka a spol, lebo sa nezmesia a preto to tam aj nedovolia, a su mix plaze kde su aj lehatka spoplatnene aj miesto a doniesies si co len chces....
my sme traja, berieme dve lehatka+slnecnik = prestriedame sa, niekto je na uteraku,zvycajne niekto je stale vo vode.
A na pošte za poslanie dvoch pohľadníc na SK sme dali 3,40 eur 🙂🙂
@nyusika 240 e za apartman a tyzden v sezone? Chodime kazdy rok 1-2 X a teda nie sme narocni, ale takuto cenu som nevidela ani pred vela rokmi. Daj tip.
@stanulienkat za noc 😀 😀 😀
@nyusika 😂😂preto mi to bolo cudne😁
Baby, hlasim zmeny 😂 Dnes sa tu zmenili cenniky, za 2 kavy sme dnes uz dali 5 eur, restauracie vymenili ceny a jedlo islo hore v priemere o 2 eura, maly Cappy dzus napr. 4 eur, atd...
Ja viem, ze je to bezna praktika, a radsej nechcem vidiet tie ceny na vrchole sezony (prelom jul/august)...
To len pre info, keby to nahodou niekoho zaujímalo 🙂
Pred tyzdnom ostrov Rab, 2 lehatka + slnecnik za 13,50€ na den.
My sme aktuálne v Pakoštane, do včera slnečníky 6 eur dnes už 7, aj langoše som napríklad videla zo 4 na 5. Ale 40 eur sa mi zdá tiež premrštené.
My mame zadarmo. Byvame v apartmane priamo na plazi a domaci ma naskladane v suterene. Vezmeme, ideme. Vecer vratime.
My sme tu uz 2 tyzdne...okokie zadar tyzden, potom sme sli nizsie. Okolie Omis. Este chceme nizsie, uvidime.
Cim nizsie ides, tym sa mi zdaju ceny vyssie.
A rozdiel mesto- dedina.
My byvame vzdy mimo vacsich miest, preferujene dedinky. A rozdiel na kopceku zmrzky aj 30 centov. Aj kava. Ale nic mimoriadne.
Ceny na trhoch su vzdy vyssie. Ale to aj na SK su na trhu vyssie ako v supermarkete. Vecer na trhoch znizuju ceny. Potrebuju dopredat. Vcera manzel kupil na trhu melon, no drahy bol veru. Ale dobry... 🙂
Crikvenica, slnečník plus 2 lehatka 30€
vraj kto to povedal ?
a vraj kde ?
aktuakna info z Ciova - dve lezadla plus slnecnik 20 eur,