Môžete mi niekto vysvetliť ako prišli k cene 6000e za noc? Ja vidím od 500 do 800e. Ďakujem
lebo kralovsky apartman nie je bezne v ponuke na rezervacnych strankach
Ja som pozerala, lebo som pochybovala, ale naozaj toľko stojí.
nemas za co...
Snáď pochybujes o Robovi a myslíš, že on sa ubytoval v priemernej hotelovej izbe za 500?🙊🤣😃
Autorka, chapem, ze si ho nemusela najst. Ale uz sa pisalo, ze bol okolo190 m², cize apartman velky ako dom( ba väcsi ako priemerny bungalov)so specifickym nabytkom ( nie z IKEA) nebude stat na noc 500 az 800 eur. Nebude to normalna izba.
Video z celeho apartmanu.kopa zlata a luxusu
https://www.facebook.com/obycajni.ludia.a.nezav...
No tí zbohatlíci nemajú vôbec vkus, trápny luxus 🤣
Možno to bude za celý pobyt.
No ako ved treba trosku ludi zase oklamat podpichnut. Typicke praktiky niektorych ludi. Je jasne ze nebude mat najlacnejsi ale ak.niekto uvedie takuto sumu bez overenia si tak.je iste ze.ludia sa budu burit
Hadam si nemyslis, ze hlava mafie bude spat so svojou curvou hocikde.😁 Tu sa nehra o miliony, ale o miliardy. Jeho 10 pokoleni to neminie.
Ale to sa opýtaj na MK vo Vietname. Keď na to nemáš, tak tam nechoď.
A to este nevieme cenu,ktoru tam preje a prepije...
No aspoň už vieme prečo smeráci potrebovali zvýšiť DPH. Aby bolo z čoho hotely platiť tomu hajzlovi.
Absolutne nemam problem ☺️☺️ Dopraj a bude ti dopriate 😉😉 kazdym rokom sa zivotna uroven zlepsuje, po slovensku premavaju hyperloopy , mame brutalne dialnice , uz nevieme co s peniazmi , kazda dedina ma kanalizaciu , onkologicki pacienti dostanu najmodernejsiu liecbu do par Dni , digitalizaciu nam zavidi polka EU , Len jeden click a vybavene vsetko 😍😍 v politike ani netusim kto je 🙄 , jednoducho vsetko slape , investori stoja za branami a tuzia otvarat business
K čomu to potrebuješ? 🤔Chces tam ísť aj ty? ..., že keď si to môže niekto dovoliť, tak aj ty? Väčšinu nášho národa vytočil do vyvrtky, ....
@viestta určite s červeným kobercom a pozlátenými schodmi 🫣
Lebo Šimpečka klame...
@margotka17 a ty si magorka.. zmeň si nick bude ta lepšie vystihovat.
@margotka17 vatsina národa chce túto vládu a ostatní sa môžte po toto...
A pozrela si Grand opera suite izbu? Ci len tu najobycajnejsiu?