Cena za dovolenku - 2 dospelí a 3 deti

14. aug 2024

Chcem sa opýtať koľko platíte za dovolenku keď idete 2 dospelý a 3 deti. Jasné ja viem že dá sa od neviem koľko po milión eur. Ale pýtam sa preto lebo ešte sme neboli a približne čo čakať koľko to bude stáť. Ďakujem. A keby ste boli také zlaté a napísali mi aj vreckové koľko si ešte beriete so sebou. ❤️

zuzubb007
14. aug 2024

Chce to upresniť otázku? Kde chcete ísť? Nakoľko? strava bez stravy? Autom či letecky? Bazén bez bazenu? Nič si k tomu nenapísala

luccija
14. aug 2024

K moru na Slovensku?hotel, apartmán?

luliu
14. aug 2024

Od 1200 po 5000. Neupresnila si o akú dovolenku ti ide a teda ja mám len 2 deti.

sjuzir
14. aug 2024

My teda s tromi deťmi len po Slovensku. Vždy okolo 1000- 1400 spolu so stravou, kúpaním na 5 dní. Plus samozrejme ešte veci pomimo

slavomira236
14. aug 2024

Zalezi aj od veku deti..potom na kolko noci kde. Su drahsie aj lacnejssie. Lastminutky lesia cena no pre tolko ludi tazko najdes hotel teraz cez ck

lentilka46
14. aug 2024

Apt v taliansku pre 4osoby na tyzden cca 750€+benzin,myto,strava, nejaka zabava - vojdeme sa do 1200-1500€. Apt v tatrach, na 4noci 280€/70€noc, strava+vylety+vlak/lanovka+vstupy cca 250-300€. Da sa aj lacnejsie samozrejme, my sme v tej cene mali aj rabkoland v polsku a 2x jedlo v restike. Ak by som len varila a chodili iba zadarmo na tury, tak sa vojdeme do 100€ isto.

tiezjedna
14. aug 2024

S tromi deťmi je to obvykle drahšie, zvlášť, ak sú už väčšie. Naposledy sme boli komplet všetci (3 deti, ale jedno už dospelé) vo februári v Španielsku na týždeň a stálo nás to cez 5 tisíc €. Ale žiadne varenie, len reštiky.

slavomira236
14. aug 2024

Tak napriklad tohto roku bulharsko ja a 2deti 10 a 7 1800 all inclusive tyzden..porom cyprus ta ista ziostava tyzden 2600 ale 3dni predtym to stalo o 1000ku viac den predtym t stalo o 700 eura viac.kupovala som jeden den na dalsi den rano uz letela. Potom zalezi ci jun september alebo hlavna sezona..otvor si nejaky cestovku napriklad seneca pozri co by si chcela natukaj osoby izbu prirata ti to poistenie priplatky a mas vyslednu sumu

maca1984
14. aug 2024

Choď na stránku nejakej ck, vyber si krajinu, hotel, vyklikaj všetky ostatné parametre a vyhodí ti cenu. Nič múdrejšie nie je. Ceny ktoré ti tu baby napíšu sú ti zbytočné, fakt.

katarinaba
14. aug 2024

Pozri si stranky napr. fischer.sk, kartago.sk, hydrotour.sk, alebo sprostredkovatela invia.sk
Na kazdej stranke si vies zadat kriteria dovolenky: destinacia, termin, pocet dni, presny pocet a zlozenie rodiny - po zadani tohto ti vyhodi hotely a ceny za vsetky osoby. Zoradit si to mozes podla ceny, oblubenosti.
Vreckove tiez je uplne individualne - podla toho, ci budete chodit na vylety (cennik by ti mala dat cestovka), alebo budete len v hoteli. Ci chcete zajst do mesta na nejake nakupy. V rezorte teoreticky nepotrebujete nic. Su tam vsak aj veci, ktore sa kupuju - napr. cukrova vata (to mi napadlo prve). Mozno nakup suvenirov. Na vela miestach sa da platit aj kartou, niekde zial len hotovost - zalezi na destinacii. Ci budete davat baksis upratovacke napr. Ale nejaku hotovost mat pri sebe nikdy nie je na skodu.

soldi
14. aug 2024

@lentilka46 nema zmysel porovnavat pre 4 osoby a pre 5 osob. ked je 5, tak v drvivej vacsine treba vacsi apartman, v hoteli vacsinou uz dve izby. To je teda aspon moja skusenost.

soldi
14. aug 2024

ja som to riesila v zime na leto a checkovala som viac cestoviek. avsak uz dlhe roky mi najlepsie ceny ponuka studentagency.cz, ktora ma v ponuke rakuske a nemecke cestovky.

Porovnanie poslednej ponuky (4 deti a 1 dospely - jedno dieta nad 12, cize uz ho brali ako dospeleho, cize de facto rovnaka zostava ako u vas)

Bulharsko, 7 noci, letecky, dve izby v hoteli

Najnizsia cena od SVK cestovky s ranajkami iba: 2 600€
Najnizsia cena od AT cestovky All Inclusive: 2 200€

obdobie aj uroven hotela boli porovnatelne.

autor
14. aug 2024

@zuzubb007 letecky, All inclusive, nemáme pásy zatiaľ takže asi iba na občiansky. A je jedno kam

zuzubb007
14. aug 2024

Tak letecky treba rátať okolo tých 4000-5000,- eur v európskych krajinách teda bez pasu

autor
14. aug 2024

Áno more, All inclusive, nemáme zatiaľ pasy takže na občianky a kde to je jedno. Letecky. To sú kritériá. Ide o to že viem že cestovky majú ponuky ale všetky na 2 deti tri už sa nedajú zadať. Tak som chcela mať len predstavu. Skôr od mamičiek s 3 deťmi ktoré majú skúsenosť s dovolenkou s troma deťmi.

autor
14. aug 2024

Ale samozrejme ďakujem za každú odpoveď ❤️

soldi
14. aug 2024

Napis email do cestovky, urobia Ti ponuku na mieru. Tak to riesim ja. Lebo presne, v tych kalkulackach je vypocet na max 4 osoby

luccija
14. aug 2024

Skús pozrieť Čiernu Horu bývajú tam príjemné ceny
Juh Talianska
Niekde je za dieťa do 12,15 r malý doplatok niekde zadarmo záleží ako budete mať izby.
Skús pozrieť TUI, Flatour majú rakúske ponuky z lacnejších Koala

sharka174
14. aug 2024

Boli sme pred 2 rokmi all inclusive Bulharsko 2 dospelí a 3 deti... stálo to v juni 1200 na týždeň, mali sme 2 izby ale 2 deti nemali sedadlo v lietadle lebo boli do 2 rokov.. tam som spokojná nebola..
Tento a minulý rok sme boli v apartmánoch v Chorvátsku a spokojnosť.. vyšlo nás to cca 2000 a ani sme nesetrili ani nevyskakovali..v cene je zahrnuté ubytovanie na 10 dní,cesta, strava (aj sme varili aj sme jedli vonku), zmrzky, kolotoče, tie nafukovacie somariny na vode, pivka no úplne všetko

tanapeta
14. aug 2024

Ešte som nevidela ponuky od cestoviek, kde by sa nedalo dať viac detí ako dve. No dosť neskoro hľadáš. Veľa hotelov ani nemá rodinné izby pre 5 ľudí, a čo aj majú už sú isto obsadené. My s troma deťmi sme objednávali dovolenky vždy max. do marca. A keď chceš EU tak cenu rataj od 4000 eur vyššie na 7 nocí

yvanyta
14. aug 2024

Deti už majú OP? Lebo inak treba pasy všade aj v EÚ.

lija22
14. aug 2024

egyt tri deti, dvaja dospeli 4500. ano najst izby s tolkymi postelami je nemozne. inac pytas sa na deti, ale ja som nepostrehla cenu za dieta lacnejsie ako za dospeleho. asi tam kde sme boli toto uz nefunguje

pympa
14. aug 2024

Letecky potrebuješ pas, občiansky detský, čo posielajú bez fotky nie je doklad totožnosti a deti za hranice potrebujú pás každopádne, autom to môžeš risknúť aj bez ale letecky ťa nepustia bez pasu, takže to treba vybaviť určite

tanapeta
14. aug 2024

@pympa netrep blbosti. V Eu stačí vsetkym OP ako už vyššie baby spomínali

pympa
14. aug 2024

@tanapeta rozprávam o deťoch, nie o dospelých

tanapeta
14. aug 2024

@pympa aj ja rozprávam o deťom. Okrem toho medzi deťmi a dospelými v tom rozdiel nie je

terina25
14. aug 2024

@zuzubb007 5000 eur je malo. Min.6000

soldi
14. aug 2024

@tanapeta ale ona pisala, ze OP bez fotky nestaci. A to je pravda. Na cestovanie musi mat dieta OP s fotkou.

tanapeta
14. aug 2024

@soldi však to je logické, že OP bez fotky nie je doklad totožnosti. Autorka píše, že majú OP tak len krajiny kde im stačí OP. Pympa píše, že letecky potrebuje pas, čo je xhujovina