Dobry den, chcem sa opytat ci bol niekto v Taliansku v meste Caorle alebo Lido di Jesolo. Ktore odporucate viac pre rodinu s 2r dietatom ? Boli sme v Lignane uz viac krat a chceme zmenu. Hladam nieco podobne. Dakujem 🙂
nám sa najviac páči Caorle
@viky_21 boli sme v Lido di Altanea pri Caorle, aj sme kukli samotne Caorle, je tam pekne 🙂 je to pokojnejsie ako napr Bibione
Ani jednym nic nepokazis. S malym dietatom by som volila v Caorle cast Lido altanea. Tam je nadherne a velke vyzitie pre deti. A vylet si spravit do historickeho centra Caorle. Lido di Jesolo je tiez super pre deti.
O Caorle robila vlog mimi a ja na youtube, skús pozrieť
@kvetka08 isli sme autom ( mame to cca 2,5 hodky), my byvame 15 min of hranice s IT, isli aj moji rodicia a svokra. Bookli sme hotel Europa, polpenzia ( odporucam), krasne izby , super jedlo, servis, odhlucnene okna, Mali sme aj balkon. Parking pre auto zadarmo. A plaz pekna, bar na plazi za normalne ceny. My sme ako si kupili zmrzku, kavicky atd na tej plazi. Ako nam sa tam velmi pacilo. A maju tam aj akvarium a tropikarium, potom take expo roznych ako k az I pokusov fokusov, za nas super
@viky_21 my sme boli v Lido degli Estensi aj v Lido di Jesolo, všetko je to podobné.