Ahojte 🙂 ideme na dovolenku do Bulharska - Elenite -Royal Club Victoria má niekto dáke pozitívne skúsenosti :D ?? Lebo recenzie nič moc :/
My sme tiez boli pred 2 rokmi more ciste aj aquapark dobry, ale v jedalni chudaci nestihali tam bol problem aby sme si nasli cisty stol.
Ďakujem 🙂 trošku ste ma ukľudnili, lebo keď som tie recenzie čítala tak aj plakať sa mi chcelo :D
ahoj už sme po dovolenke. Tak záleží od náročnosti klienta. Nám sa páčilo, strava skvelá. Je to viac pre rodinky s deťmi. Aquapark bol super len tá voda dosť studená na môj vkus a to mám rada studenšiu vodu ale toto bolo fakt studene :D More síce píšu, že pláž piesočnatá ale dosť veľa kamenov bolo pred vstupom do mora - tak to by som dala ako mínus. Izby celkom fajn - také typické "Bulharské"žiaden luxus, ale nám to stačilo boli sme aj tak väčšinou vonku
@nany28
Prosím vás .. mame ísť podpísať zmluvu na dovolenku práve do tohoto hotela... cely večer som čítala recenzie a čistá katastrofa... ideme s dvomi deťmi 1,5 a 5 .. a ozaj sa obávam
Hlavne sa obávam aby sme niečo nechtili.. keďže píšu o hroznom smrade a otrasnéj hygiene
Bulharsko samo o sebe nie je pre naročnejsih boli sme dvakrat prvykrat celkom OK Lebo nebolo s cim porovnať a druhykrat v 5*hoteli sme nemali co jest ..More ziaden zazrak takisto
@dejvid8 no záleží od náročnosti klienta. Izby typické Bulharské... Strava chutná a pestrá aj keď už potom bolo väčšinu to isté. V rade sa čakalo tak ako aj v iných destináciách nič hrozné. Ako mne sa páčilo.... Jediné mínus čo ja vidím bolo, že vôbec neboli animácie a program pre dospelých. Pre deti je tam toho kopec. Hneď pri hoteli je autobusová zastávka... My sme pobehali slnečné pobrežie +nesebar. Tie recenzie sú až prehnane... Jeden písal ze nemenili uteráky... Stačí si vypýtať a dajú... Netreba hneď z toho robiť problém
@dejvid8 fuha, hlavne, ze na webe uvadzaju, ze v ramci AI je aj program na amfiku... tak to potom je ubohe s tym vecernym zabavenim. ja som ocakavala, ze vecer bude hrat hudba atd... vsak vecer treba hosti zabavit tiez najma v takom stredisko ako je Elenite, kde zdochol pes... no super :-/
Ahoj, my sme tam boli este v roku 2015, velmi sa nam pacilo. Hotel bol ako v katalogu, plaz cista, aquapark velmi dobry pre deti. Bol to vtedy novy hotel, cisty, strava dobra.