Ma niekto prosím skúsenosti s týmto hotelom na Slnečnom pobreží? Letíme 18.8. z Popradu 🙂
@nc dobrý deň,neviem čo konkrétne vás zaujíma hotel , strava, okolie , pláž ?
Dobrý deň chcem sa spýtať či bola dobrá strava, celkovo aké boli služby,aká bola pláž. Ci ste boli spokojný s dovolenkou. A hlavne či tam v noci nebolo moc rušno, lebo ideme s deťmi. Ďakujem
@nc dobrý deň, strava super každý deň bola podľa inej krajiny ale aj klasiky pre deti..pláž krásna čistá, len cez cestu a promenádu od hotela..
Čo bolo pre nás mínus tak bazén studený a veľmi biedne animácie pre deti keďže sme boli tiež so 7 ročným dieťaťom..
ďakujem veľmi pekne za odpoveď, tak dúfam že tam bude dobre. Vyzerá to super. Len sa obávam toho hluku z diskoték či nás to nebude rušiť v noci. Čítala som, že v bloku C bolo v noci počut hluk z ulice. Ale neviem kde nás ubytuju v ktorej časti. Vy ste boli kde ubytovaní ? ďakujem
@nc my sme boli hneď oproti recepcii .. balkón sme mali k bazénu a na pódium takže hluk bol tak do polnoci keď boli animácie.. z ulice je to rušnejšie keďže hotel to je hneď na hlavnom ťahu
ďakujem za odpoveď, tak uvidíme kam nás dajú. Podľa recenzíí by mal byť tuším 15 najlepší na slnečnom pobreží. My chodíme každý rok do Bulharska a páčilo sa nám doteraz vždy, len tu sme ešte neboli tak uvídíme.
@nc a ktorý hotel viete doporučit ? Aj pre dieťa.. ? Chceme ísť opäť do Bulharska tento rok s 8 ročnym synom a 6 mesačnym bábätkom.. 🙂
Dobrý deň, môžem Vám napísať v ktorých hoteloch sme boli to nieje žiadny problém. Vzhľadom k tomu, že je už koniec júna neviem či budú ešte voľné a za akú cenu. Ja to rezervujem väčšinou december-január a vtedy je naozaj veľký výber ešte a za dosť dobré ceny. Niekedy sa tie ceny líšia aj 200-300 eurami. Nechodíme ale cez cestovky. Väčšinou si to rezervujem cez booking, alebo priamo cez hotel a bolo to ešte o čosi lacnejšie ako booking.
Takže 2x po sebe sme boli v Sunrise All Suites Resort- All Inclusive. Cena za 4 osoby all inclusive bola 1200 eur. Dostali sme 2 izbový apartmán. Ak ho mám zhodnotiť tak bol relatívne blízko k pláži cca 5 minúť po betónovom chodníku. Na pláži bol bufet v cene. Bolo tam nealko, voda káva, a myslím že aj pivo ale to som si neni istá. Ostatné veci sa v ňom doplácali. Na pláží ktorá bola dosť široká boli lehátka v cene aj slnečníky. My sme mali vždy nejaký nestalo sa nám že by sme niekedy nenašli. Izby boli v pohode, čistili ich každý deň,ale podľa toho kam Vás dajú tak sa može stať že budete mať lastovičky na balkóne čo všade špinili. Hotel mal 3 bazény tuším. Strava nám chutila. Nebola to michelinská reštaurácia ale za tú cenu to bolo primerané. Celkovo sme boli spokojný s dovolenkou.
Hneď pred týmto hotelom je ešte jeden hotel z ich sesterskej siete. Je bližšie k pláži. Volá sa Blue Magic . Je na o čosi vyššej úrovni ale samozrejme že je tým pádom drahší. Má pár tobogánov, a lepšie jedlo. Boli sme tam na alla cart večeri.
Obidva hotely sú blízko mesta Obzor.
V meste Obzor je ešte 2 pekné hotely ale tie sú o dosť drahšie : HVD Club Hotel Miramar - 24 Hours ultra all inclusive. A HVD Reina del Mar - Premium Spa All inclusive
Minulý rok sme boli v Effect Algara beach resort- hotel aj pláž boli úžasné nemali žiadnu chybu, ale žial okolie bolo veľmi škaredé. Bolo to ultra all inclusive, takže sme mohli mať aj dovážaný alkohol a bar bol otvorený celú noc. Pláž bola súkromná, krásna široká s ratanovými lehadkami a slnečníkmi. Bar na pláži v cene. Mali tam široký výber nápojov. A ešte snack bar kde podávali snacky a nanuky. Izby boli krásne a upratovali ich každý deň. Strava aj nápoje nám veľmi chutili. Hotel bol asi 2 minúty od pláže. zaujímavý večerný program. Ale ako som písala je to na okraji dediny ale medzi dedinami neviem a okolie je dosť schátralé čo je škoda lebo hotel bol úžasný.
A po iné roky sme boli v apartmánoch bez stravy čo som si napriamo cez ubytovanie zabezpečila. Ale priznám sa nepametám si názvy tých ubytovaní. Mám len jednu vizitku: Bola to villa Mare dedinka Černomorec. ( Villamare-gradina.com )
Bola tam krásna veľká pláž veľmi blízko pri ubytovaní ale ako to vyzerá teraz to Vám nepoviem. Ale bolo to slušné čisté ubytovanie, majiteľ bol veľmi milý a bolo to pomerne lacné.
Dobré recenzie som čítala aj na hotel hotel Nobel a hotel Aktínia na slnečnom pobreží ale tam sme ešte neboli tie mám vyhliadnuté na budúci rok 🙂
Neviem do akej sumy ste ochotný investovať a ako som už písala teraz tá dovolenka Vás možno vyjde o čosi drahšie vzhľadom k pokročilému dátumu.
Dúfam, že si niečo nájdete a keď sa Vám tam bude páčiť môžte mi potom dať tip do budúcna 🙂
Dobrý deň, my tam ideme tohto roku, Chcela by som sa spýtať ako sa Vám tam páčilo? čomu sa máme vyhnúť ? ďakujem