icon

Bulharsko - áno, nie

1. máj 2023

Zaujímajú ma názory na dovolenku v Bulharsku.Ideálne od niekoho,kto vie porovnať s inými krajinami.Nie sme nároční. Teplé more a bez extrémnych horúčav,bez priliš rušného noč.života.Egypt,Turecko nechceme.Tento rok ideme na Rodos.Môj muž pri mori nebol nikdy a ja naposledy ešte ako pubertiačka.Dlho sme ba to nevedeli vyčleniť peniaze,stále sme boli '' zodpovední'' a prišli sme na to,že to bola chyba.Úspory nejaké máme a odteraz každé leto niekam pôjdeme Snáď sa nám toto predsavzatie splní....Celkom sa mi páči aj Cyprus,ale nezatracujem ani Bulharsko.Napr.Primorsko.

jan510
1. máj 2023

dost vela meduz bolo v oblasti Pomorie. Za mna lepsie co sa mora tyka bolo Grecko sme boli na zakynthose

Boli sme aj Cyprus turecka cast a tam bolo dobre, klima nie extrem ako Egypt a more v pohode teple

1ryba
Odpoveď bola odstránená
jahodka11
1. máj 2023

za mna ano,ale nie slnecne pobrezie napr..tam je diskoteka a hlava na hlave... otras podla mna... my sme boli v Nesebar v starom meste... na plaz sme chodili pesi... ale mali sme tichucko v noci....

1ryba
Odpoveď bola odstránená
matabb73
1. máj 2023

Keď Bulharsko, tak nejaké menšie mestečko. Mne sa viac páči v Grécku. Tam je nádherné priezračné more. Ak hľadáte lacnejšiu destináciu, tak odporúčam Chalkidiki alebo Thasos. Veľa ľudí tam chodí autom a vtedy to vyjde lacnejšie ako Chorvátsko. My sme boli na Chalkidikach autom keď mala dcéra 7 rokov a cesta bola v pohode, lebo som v Srbsku našla hotel na prespanie a nešli sme celú cestu naraz.

janka95
1. máj 2023

Nám sa v Bulharsku veľmi páči. Máš tam kde chodiť. Pláže pekné piesočnaté. Nám tam nič nechýbalo 🙂 dá sa ísť do kludnejsej oblasti nemusíte ísť len tam kde to žije najviac. 🙂

heidy222
1. máj 2023

Dobre ste spravili, Grécko je lepšia destinácia ako Bulharsko

ahhola
1. máj 2023

Prímorsko ma Severnú pláž, je to taka divočina s divym pribojiom ale fajn asfalt. chodník par km po dobrej večeri, pre kolieskarov všetkých typov. decka tam chodia po lavičkách z betónu, na veľkých kameňoch sú podobizne hercov. Pred cestou na pláž treba prekonať rieku Strandza, ktorá je súbežne s plazou, to je také nezvyčajné. Pláž je chudobnejšie vybavená mobiliarom, oproti Jesolu, napr. ✈️Letecky, z Burgasu busom. Ak si trúfate autom, cez Rumunsko to mate ďalšiu dovolenku.
Je to už blízko Turecka, najviac dalo zabrať zvyknúť si na ľudí, také divsie, drsnejšie, ale pre niekoho osviežujúce. 😄

liz_lemon
1. máj 2023

za mna Bulharsko otras, taka spinava krajina, bordel, nikdy by som tam uz nesla, najma ked si to porovnas napr. Malorkou, Ibizou, prip Greckom

rakahaka
1. máj 2023

Bulharsko ma vela svojich miest treba preto vediet kde ano a kde nie
Slnecne pobrezie je rusne a spinve. Pomorie je tiche a more nic moc. Je to pre dochodcov myslim.
Svietivlas krasne okolie ale more noc moc
Ja som milovnik primorska. Boli sme na jednom mieste uz 3x
Dokonalo priezracne more krasne plaze ludi tak akurat

reiskirchen
Odpoveď bola odstránená
x_mery_x
1. máj 2023

Primorsko je uplne kludna cast a nam s atam velmi pacilo, snecne pobrezie je velmi zive, tam by som uz nesla, ale chcela by som este kuknut zlate piesky, pomorie ma nezaujalo a este nesebar by mohol byt fajn. Ale v tom primorsku bola naj dpvolenka aj super hotel sme mali to som tam bola prvykrat s muzom, tiez predtym este nikde nebol.

keyla38
Odpoveď bola odstránená
ninusa221
11. máj 2023

V Bulharsku ( primorsko) bola pre mňa 2 krát vždy veľmi pekna dovolenka, človek nemusel hľadieť na ceny, nakúpila som si tam veľa oblečenia pláže nádherne nočný život úžasný. Určite ešte pôjdeme. Neviem ako je to s cenami teraz ale raz sme boli s raňajkami a raz úplne bez stravy keďže tam sa dá prestravovať za pár centov. Boli sme naposledy 2019.

cukroska
9. jún 2023

Bulharsko spĺňa požiadavky lacnej dovolenky. Naozaj tu platilo za málo peňazí, veľa muziky. My sme boli viac krát na rôznych miestach a naozaj super. Pochopili sme všetko. Sú aj tam krásne miesta, pamiatky, kultúra. Na Slnečnom sme mali veľa rias, chaluhy,aj meduzy boli. Ale bolo to aj tým, že boli vtedy riadne horúčavy, vaňové more a tým, že bola dlho plytká voda tak to tam stálo .Zvykne byť aj po búrke na mori druhý deň špinavé more,ale to je normálna vec. Ale stačí ísť na iné pláže a more bolo fajn. Inak to tam žije,veľa skvelého jedla, atrakcií pre deti a veľmi lacno oproti iným krajinám. Pre mnohých veľmi dostupné.Neviem síce ako tento rok, ale určite je cenovo dostupnejšie ako Taliansko, či Chorvátsko. A veru za nás tie pieskové pláže sú top 🤩

cukroska
9. jún 2023

@rakahaka úplne nesúhlasím. Sto ľudí sto chutí. Ohľadom mora je to niekedy lotéria. Predsa len je to more. A pláže sú aj okolo Slnečného pobrežia pekné a čisté. Prešli sme takmer celé Bulharsko a všade sa nájde niečo pekné tam a niečo iné tam. Ako sa nato človek pozrie. Určite za nás vyhráva Grécko ,ale nikdy nechodíme na jedno miesto dva krát. Nech je akého koľkej nádherné. My radi objavujene nové miesta, spoznáme krajiny, ale na Bulharsko máme krásne spomienky nech sme boli kde koľkej.

mircalla
9. jún 2023

Za mna je to jedna z tych slabsich dovoleniek. Akoze ok, ale na rit som nepadla. Su lepsie destinacie. Bola som Golden Sands, nocny zivot inak riadny. A mne teda dost vadia bulhari, pomerne dost velki hulvati bez slusnosti ci galantnosti, co sa maju co ucit
More skor podpriemer, za mna dost spinave. Pre nenarocneho cloveka ok

cukroska
9. jún 2023

@1ryba záleží v akej časti je človek ubytovaní. Slnečné je rušné stredisko, ale veľa ubytovaní je aj bokom nie v centre a to sú v pohode. Ale je pravda,že ti tam žije. My sme boli pred rokmi ubytovaní kus bokom takže nočný život nám nijako neubrak na spánku, ale zároveň bolo ak pešo večer v pohode di centra.

cukroska
9. jún 2023

Ale tiež ak si máme vybrať za nás jednoznačne Grécko. My Grécko silno môžeme. To more, pláže, promenáda,nočný život, výlety nech ste kde kolvek.

poleva
10. jún 2023

Nie,nikdy viac...

autor
10. jún 2023

Zmenili nám miesto odletu z BA do KE, s čím sme nesúhlasili,tak ideme nakoniec na Zakynthos .Ďakujem za názory,asi nebudem špekulovať s tým Bulharskom.Do budúcna asi ostaneme pri Grécku,ak sa nám tam zapáči.V pláne máme ten Rodos,Cyprus,Korfu.Uvidíme ešte.

poleva
10. jún 2023

Dobre rozhodnutie...uz aj bulharsko je drahe...a skor pre nenarocnych...radsej sme si doplatili a ideme do Grecka