Ahojte. Cestujete niekto tento rok do Bulharská s CK Hechter? My áno 7.7.-17.7
2015 s odletom Sliač. Som nesmierne mahnevana na letové časy z tohto letiska. Vraj 11 dňový pobyt. Prt, len 9 dňový. Pričom odlet z letiska Bratislava má plných 11 dní pri mori. Vraj spravodlivosť. Za tie isté peniazky. Keď som sa včera sťažovala v CK, tak mi stiahli na ich Facebooku takýto príspevok a čo je najhoršie, stiahli aj tuto ponuku odletu z Bratislavy, len aby sme nevideli ake majú fajn odlety a prilety😒 Nemám nič proti Bratislave, ale my na strednom Slovensku sme oči horší keď ideme ma rovnaké miesto dovolenky, za ten istý peniaz ale budeme tam iba 9 a nie 11 dni.
Tak si ten zajazd jednoducho nekup a hotovo, chod s inou cestovkou alebo si zaboookuj zajazd cez net a hotovo, sama si najdi vyahovujuci let a mas po probleme
Baby, len @papuka to už asi zaplatila a len dodatočne zistila, aká je situácia, čiže asi sa to už nedá nekúpiť. Ono tieto info o časoch odletu nebývajú dostupné, keď si kupujete zájazd (napr. v marci alebo kedy), to sa asi upresňuje len dodatočne, nejakú dobu pred cestou. Je to svinstvo, ale v podstate asi nič neporušili, pretože zrejme let tam je niekedy večer 7. 7., a spať zase niekedy ráno 17. 7. - čiže reálne zájazd ozaj trvá tých 11 dní... 😒
Jedine reklamovať, alebo čo. Ja by som skúsila požiadať o zmenu miesta odletu...
Len pre info
7.7.2015 Sliač odlet 17,35 hod prilet Burgas 20.20 hod
17.7.2015 Burgas odlet 12.45 hod prilet Sliač 13.40 hod
7.7.2015 BA odlet 4.50 hod prilet Burgas 7.15 hod
17.7.2015 Burgas odlet 18.15 hod prilet BA 19.15 hod
Tak ako, férové????
@papuka ja sa stale nestacim cudovat,ze ludia su v dnesnej dobe schopni cestovat s cestovkami.. ja som tiez zvolencanka a mam sliac 15min od domu,letela som ale z blavy,pretoze len k tym letenkam sa da dostat (spolocnost smartwings).. takze uz minimalne,ked sa mi nepaci ake casy letov ponukaju,dam si individualnu dopravu 😉
mna by teda do cestovky nenapchal nikto.. taxy tu,taxy tam.. sak nak rovno aspon napisu,ze prirazka.. koho sa snazia opit rozkom?
@papuka neferove,ale raz to mas v zmluve,tak to mas brat do uvahy.. prvy a posledny den pobytu je vyhradeny na cestovanie a presuny,nie je to plnohodnotny dovolenkovy den,u niektorych cestoviek by sa dost dobre mohlo stat aj to,ze odchod z miesta pobytu o 10tej (lebo potrebuju uvolnit a upratat izby pre dalsiu varku) a nikoho nic do toho,ze odlet je az po 18tej.. tak to proste chodi
@papuka my sme s Hechter cestovali nie raz ,boli sme vzdy spokojny,ale taketo veci sa zistuju pred tym ako si zakupite dovolenku.My sme predtym boli z Ba a tiez mame Sliac blizsie.S leteckou prepravou je to tak uz som o tom citala co to..treba len zistovat a vsetko si overit.Ja sa fakt cudujem kto bez hlavo kupuje hned bez rozmyslu,nevyzisti ako sa veci maju ,potom je neskoro nariekat a nebodaj sa sa súdiť...ja by som si v zivote nerezvovala dovču 4 mes.či nebodaj viac dovolenku.My už chodíme cez booking.zistim si vsetko okolo ,precitam recenzie a ideme.Ale ak by daco bolo ideme aj last cez cestovku.To iste riesili nedavno plne noviny,face bolo toho ale pán to iste sa stažoval ale cez Satur to bolo...
@papuka vobec nemas prehlad,ako to funguje.. tak si to nastavi charterova spolocnost,ktora lety robi.. cestovka dopredu pri vytvarani zajazdov nevie,v akych casoch sa bude lietat,nepatri to lietadlo hechteru,ale zrejme air bulgaria charter sa mi zda.. aj my sme mali ist 17.7. o 12.45 naspat.do blavy.so smartwings,ale pisala nam spolocnost,ze let rusia a dali mi moznost vybrat z troch dalsich.. bohuzial,tak to jednoducho funguje..
@papuka ty si uplne mimo, vobec to nefunguje tak ze si niekto otvara alebo neotvara papulu. Je x pristavacich aj odletovych drah a grafikon sa robi rozne. ja som si kupovala letenky v decembri a uz 3x ich letecka spolocnost ( nie cestovka, nie letisko) premenili, dokonca let v ten den zrusili. Chches vediet odlet? tak si kupuj priamo letenky a k nim bookij hotel. Ale ani tam ako ja nemas istotu, Su to chartre, doplnaju sa a odoberaju podla potreby. Keby si letela linkou je to ine, ale tiez sa to moze posunut. z Bratislavy lieta mnohonasobne viac lietadiel ako z letiska Sliač. Nočne a ranne lety su drahšie na udržbu, tankovanie aj všetok servis okolo. Predpokladam ze keby letecka spolocnost mala prilezitost vypravit lietadlo na obed rada to spravi.
@papuka my sme leteli zo Sliača s Hechterom minulý rok a s odletom z BA sa to nedá porovnať. V BA kopec ľudí, kopec letov človek si nemá ani kde sadnúť. Sliač v hale len jeden let, rýchle vybavenie, kľud a pohoda pred odletom.....pre nás prvé veľké plus. A čo sa týka odletov tak každá cestovka uvádza, že prvý a posledný deň je na transfer, takže nechápem čo ťa udivuje na časoch odletov. To, že ostatný to tak majú je náhoda. Tak si si mala kúpiť letenky sama na konkrétny čas u nejakej leteckej spoločnosti, ktorej by ti čas vyhovoval.
Nemá pocit že ten istý termín v BA získal až tak moc naviac.
7.7.2015 Sliač odlet 17,35 hod prilet Burgas 20.20 hod - asi by mi vadil len tento odlet, my sme odlietali 15:20 a to akurát tak, že sme stihli večeru 🙂 ale nie je to tragédia
17.7.2015 Burgas odlet 12.45 hod prilet Sliač 13.40 hod
7.7.2015 BA odlet 4.50 hod prilet Burgas 7.15 hod - aj tak musia čakať do 14:00 kým ich ubytujú, takže možno získajú jedno poobedné kúpanie
17.7.2015 Burgas odlet 18.15 hod prilet BA 19.15 hod - do 10:00 sa treba zvyčajne odubytovať a potom len čakáš na transfer na letisko niekde na recepcii. Obdivujem ľudí, čo sa ešte kúpu a potom taký slaný a špinavý sedia v lietadle.
myslím, že si si sama zbytočne pokazila dovolenku týmto negatívnym postojom a odlety proste tak fungujú a všetky cestovky to vo svojich pokynoch uvádzajú. Scestovaný človek to vie a nerieši.
@papuka no mne daco o tom hovor..moj muz si naplanovat musel dovolenku tiez skoro aby chytil termin a napriek tomu ren termin mu zobral kolega/ked ze je sefovcom rodina/ zmenili termin a uz min.mesiac hladame a cakali sme a nie raz sme mali tak ze ked vie muz od aprila kedy bude mat dovolenku tak sledujeme a mne vlani sef 5x zmenil a nakoniec mi povedal v piatok vecer o 7ze mam predsa len ja dovolenku,muz nestastny,pretoze mi sef slubil kvoli manzelovi ze mi da /moj muz ma jedine 2tyzd.dovolenku v lete neplatenu,inak ani den/ a predsa sme si v nedelu doobedu zabookovali bulharsko na tyzden a isli sme.Mali sme 4hodky na balenie,chystanie a zvladli sme.Takze o tom to urcite nie je... 😀
@papuka a ešte poznámka 7.7.2015 zo Sliača je plánovaný odlet do Burgasu o 14:30 (Hechter - Travel service) - prever si či máš aktuálne údaje odletov 🙂 - na stránke letiska je to vždy najaktuálnejšie.
@rusalka999 ja som si dovolenku nepokazila. Ja si ju uzijem s mm a syncekom. Ideme tam kvôli malému a moru.
@rusalka999 kukla som aj telefonovala na sliac ale aj do CK kde si tvdia svoje 😉
No co uz kazdy sa uci na vlastných chybach.Ja som sa na tejto poučila ze si nezakúpim dovcu kym nebudem tesne pred ňou a az budem vedieť letecké časy a na základe toho si vyberiem letisko. Lebo mne nerobi problém ani cesta do BA ( ved doteraz sme chodilu iba odtiaľ ) ale chceli sme vyskusat bližšie, ale uz si dopredku preverim aj recenzie CK. Co priznávam som doteraz nerobila iba recenzie hotelov ma trapilo.
@papuka Veľká chyba ísť do Bulharska cez cestovku... Je to zbytočný prepych a zbytočné platenie cestovkám za niečo, čo si vie človek zaobstarať sám a oveľa lacnejšie :D
@milanchemik viem cakame kym malý podrastie a pojdeme autom. Teraz sme si kúpili iba cestu a hotel bez stravy 😊
Ale zas som s tým zmierená, lebo ako je dané prvý a posledný deň je na prepravu 😉
a preco neletite teda z Blavy?