ahojte potrebujem vase nazory mam 2 deticky a stredu sa chystam ku rodicom na zapadne slovensko 300km ale idem len sama bez deti bez manzela , len ja sama trosku si oddychnut aj to idem len stredu cestujem a sobotu idem naspet domou ...o deti sa mi postara manzel aj svokra.. od kedy sa mi deti narodili nebola som len tak sama nikde ..,napiste mi vase nazory , kritiku budem vdacna kazdej odpovede dakujem
Preco by si mala byt zla? Zalezi od okolnosti, ak su deti, svokra a manzel s tym v pohode, tak co riesis?
Samozrejme, že nie si zlá. Pokiaľ máš niekoho, komu dôveruješ a veríš, tak je to v poriadku. Ja som deti kojila do 2 rokov, tak to ani nešlo. Nebude Tvojim rodičom ľúto, že neuvidia vnúčatá?
uži si to, ja síce chodím vlakom 3 hodiny za rodičmi a vždy beriem aj dcérku, ale som tam 2 týždne a dcérku len prebaľujem a uspávam, čiže tiež oddychujem a nič nerobím
pekne si oddychni 😵
Prajem prijemny oddych. Aj my maminy na to mame narok. A deti su v dobrych rukach.
No pre dokonale matky budes ta najhoršia, oni by nikdy ani na den neopustili svoje dieťa
Vôbec nie si zlá,každá matka potrebuje občas aj chvílku pre seba,odreagovať sa od všetkého.Hned by som šla aj ja,keby sme mali kde dať deti 🙂
uzi si par dni bez rodiny, a nieze im budes volat desatkrat za den (ved sa pozname, ze maminy?)..🙂 oni si bez teba urcite poradia 😉
uži si to, oddýchni si. veď majú otca, a na reakcie tabuľkovo vzorných katalógových a neomylných matiek kašli
Aj ja idem o dva tyzdne na viked do nNew Yorku 🙂, tiez prvy krat bez syna, uz sa neviem dockaaaat! Vsetci mi hovoria, ze to nedam, ale ja mam uplne lahke srdce ho na dve noci nechat, viem, ze syn je v najlepsich rukach svojho otca a ja si mozem ist trochu uzit. 🙂 🙂 🙂
uzi si 🙂))) a kludne si to aj zopakuj 🙂 ja ti budem tiiiisko zavidiet tento vikend, ale nabuduci tu moju tiez poslem k starkej a ja si vylozim nohy (SLUBUJEM SI!!! )
Chod, chod a poriadne si oddychni. Ja chodievam pravidelne. Nemaj vycitky. Ved aj mama ma pravo si cas od casu oddychnut 😉 Vzdy sa vratim oddychnuta, vysmiata. zrelaxovana. Manzel sa tesi, ze nie som vynervovana, deti sa tesia, ze som uz nazad 😀 Psychohygiena je dolezita 🙂
kludne na tyych par dni chod ak si si ista ze to doma zvladne manzel so svokrou a uz prvy den ti budu tak chybat ze sa budes mozno aj nudit🙂 urcite to bude taky zvlastny pocit mne staci byt bez maleho tri hodiny a uz nie som vo svojej kozi, ale oddychni si, nie kazda mamicka ma taku moznost, urobi to len dobre a vratis sa plna energie, uzi si to🙂
Bal tasku a beeez!!! Nie je o com, jasne, ze chod.
preco by si mala byt zla? ides tam preto, aby si si oddychla a nacerpala novu energiu 🙂
nechapem preco ta zaujima nazor inych..nie je to jedno,co si kto mysli? 😒
nie si zla. a nebudes aj ked to budu tvoje pravidelne vylety. teraz ides ty, detom povies, ze si k.o. a ze si oddychnete, o to viac sa potom na seba budete tesit. s tatinom to bude iste dobrodruzstvo. skor manzel bude vyvolavat kazdu chvilu a pytat sa kde najde hento a toto a jak sa vari toto a tamto 😀 a potom, ked sa vratis oddychnuta, vybehnite niekam s deckami vsetci 🙂 a kasli na nazor inych, ty sa poznas najlepsie, aj svoju rodinu, aj deti a ak to potrebujes a citis to tak, chod.
nechapem .... a ako si oddychnes akoze ? chod s kamoskou 2x v tyzdni na kavu alebo na nakupy ... alebo najdi sopsob relaxu - osilka, plavaren .... a nie sa zdekovat k rodicom ... k rodicom chodia studenti z intraku na vikendik 😀 😀 😀
Najvyšší čas si trošku oddýchnuť, zrelaxovať a načerpať novú energiu.
Nemaj žiadne výčitky, uži si každú chvíľku a vychutnaj každý moment trávený tým, čo rada robíš... 😉
uzi si to, mas na to narok
zavidiiiim a tiez sa tesim na to ked bude mat moja mladsia (4 mesiace) aspon tolko co tvoje babo a tiez sa niekam odpracem....potrebujem byt sama a oddychnut si ako asi nikdy 🙂
... aj matka je len človek a každý si potrebujeme oddýchnuť. Ale ja osobne od osemmesačného bábatka by som nešla ani na krok a nie to ešte 300km. Ale každý to asi cítime inak. 😀
Choď, choď, choď, oddýchni si. 😉 Ja som už 8rokov doma, mám 7,5r, 5 a 2,5ročné deti, nikde som bez nich nebola, ani na jeden deň, nedá sa. 😒 Dokonca poukážku na kozmetiku, ktorú som dostala na narodky v apríli a dodnes leží nevyužitá na skrini... ☹ A to som sa jej tak vééľmi potešila. 😅 Minule bol manžel doma, tak som vybehla dva dni do obchodu bez detí, sused mi to normálne rátal a pokrikoval na mňa, že kde mám deti. U nás na poštu, nákupy, rodičká, poistovne, bánk... , stále s deťmi. 😀 A je to niekedy nozaj o rozum. 😝 Takže jednoznačne: Choď, oddýchni si, ja by som utekala hneď . 🙂 🙂 🙂 Nebudeš zlou matkou, výčitky bokom, len si oddýchneš a rodina to nakoniec ocení. 😉
Aj keď je dobre naučiť sa oddýchnuť aj doma, s bábom a rodinou... Veď pekne prežité chvíle dokážu byť krásnym relaxom.
nechapem, preco mas tolko pochybnosti. jasne, ked to tak citis, chod a oddychuj aj mesiac. a zober aj manzela a chodte obcas spolu na dvl. len tak, bez deti. nikde nie je pisane, ze musis vlacit so sebou celu pereput. mas na to plne pravo si oddychnut. si clovek z masa a kosti, nie robot.
ja vzdy poviem, ze najlepsia dovolenka pre mna je ta bez deti.a toho nazoru je aj moj manzel. ved deti ma clovek na krku nonstop, od mala sa o ne stara, rite vytiera, riesi ich problemy, perie,vari, nosi do skolky, skoly, uci sa s nimi, tak mat ich na krku aj na dvl? nie. aj ked chodia s nami aspon 1x rocne-pre nas staci. ostatne dovolenky v roku uz bez nich chceme mat. lebo aj tam si clovek neoddychne. v kuse im aj tam skakat okolo zadkov. nie. to odmietam. chcem sa venovat aj manzelovi, byt iba my dvaja spolu bez deti. oddychnut a uzivat si bez nich, porozpravat sa o kadecom, na co doma neostava cas pri vsetkych tych povinnostiach. . ved koniec-koncov, ked je dieta male jemu jedno kde je. z dvl nema takmer nic. a ked je velke, tak detto. je to iba na nete,mobile zabite v izbe, ujuka ze sa nudi... a pije krv. aspon u nas to je tak.
a vobec si nepripadam ako svina mater.a mam ciste svedomie. hoci mam rada svoje deti, chcem mat obcas aj ja pokoj od nich a nevidiet ich aspon par dni.
Prajem príjemný oddych 😉