Ahojte mate nejake tipy kam s detmi v Budapesti? 😄
@bora0123 my sme boli pred takmer 10 rokov dozadu na Baltone a urobili sme si jednodenny vylet do Budapesti. Chalani vtedy vo veku 4,6 a 8 rokov. Nik z nas sa nenudil. Boli sme v akquariu, pobehali muzea, mesto ako take, ihriska. Ihriska boli najlepsie. Ja s muzom sme si dali kavicku a vylozili nohy a vsetci traja chalani mali na par hodin zabavku. Este si to urcite zopakujem s dvomi najmladsimi detmi (teraz 4 a 8 rokov).
zoo, cirkus, akvarium, len tak flakacky, po meste sme chodili metrom... co ja viem, tam je aj den malo...
@bora0123 ano ospravedlnujem sa zabudla som info, deti chlapci vek 3 a 1 r, bavi nas vsetko mozne, urcite mame zoo, nocny vyhlad z hradu a na ten ostrov s mini zoo a spievajucou fontanou 😄 ale akvarium som nevedela ci sa oplati napriklad, ci to deti bavi 🤔 a zvysok som si hovorila ze isto su tak skryte poklady o ktorych neviem, preto som sa spytala na tipy 😄
@deninka233 inak ta harry potter krcma to som ani netusila ze tu niekde v okoli existuje 😄 aka parada
@bora0123 idem ju skúsiť vygoogliť, my sme tiež len náhodou na ňu natrafili.
Toto je ona. Ale neviem, či pre tak malé deti bude zaujímavá. https://themagic.hu/home
Ako hovorím, našich v tom veku zaujímali ihriská, lanovka a vozenie sa metrom. A “detský vláčik” (úzkokoľajný vlak obsluhovaný deťmi, niečo ako skautmi) https://gyermekvasut.hu/ ale to tiež asi až okolo 4-5 rokov viac vnímali.
@deninka233 super, ja idem budúci mesiac do Budapešti, tak krčmu by som rada navštívila. Ani som netušila o niečom takom.
INak tam som bola pred rokkmi a deťom sa veľmi páčilo Tropikárium, ZOO aj zábavný park.
Hocikam. Nepíšeš, ako veľké máš deti ani čo vás zaujíma. Viete chodiť po múzeách, pamiatkach… je tam Harry Potter krčma, kaviarne s mačkami… je tam to veľké morské akvárium, viete sa ísť kúpať do verejných kúpeľov, len tak flákať po parkoch, napr. na Margitsziget… Moja dcéra keď bola menšia, došla do Budapešti, zavesila sa na najbližšie ihrisko a zvesila sa odtiaľ, len keď som jej sľúbila, že o tri kroky ďalej je ďalšie ihrisko. So synom sme zas museli stále jazdiť hore/dole metrom a eskalátormi do metra a obaja milujú lanovku a ruské kolo, to je musthave, keď tam dojdeme, to už viem, kde opleštím peniaze.