Ahojte. Platil už niekto pokutu za stornovanie rezervácie cez booking? 🙏
No okiik, ďakujem sa reakcie. 🙏 Snáď sa poučíme na vlastnej chybe.
ja ze aka pokuta je na bookingu... 😕 lebo to este neplatil nikto
Keďže ma oklamali a podviedli tak som pokutu neplatila. Keby ju aj chceli bola to ich chyba neplatila by som
@katusqua a kto od teba tie peniaze chce? Zadávala si údaje o karte do rezervácie?
Lebo teda my tiež mame storno poplatok ale keď ma niekto Last minute bez karty tak tie peniaze nemáme ako získať 🤔 ešte som nevidela aby sa do toho zapojil booking, čo ti pošlú faktúru a a následne to pošlu ubytovaniu?
@janai1 v bookingu potvrdzujes predsa rezervaciu kartou vzdy, nie? bez ohladu na to ake podmienky ma konkretne ubytovanie… je to prave na ochranu ubytovania - to da “podnet” bookingu ktory z danej karty stiahne prislusnu sumu (ciastocny storno poplatok, uplny storno poplatok a pod., podla podmienok uvedenych pri a v case rezervacie)
A to aj v pripade ubytovani s platbou na mieste
Achhh. Ak to nechcete uhradit zablokujte si kartu a hotovo, pripadne znizte internetove platby na nzsiu sumu akou je dana platba. Pred rezervaciou vzdy vidite podmienky a x krat to tam mate napisane, dokonca aj v SR jazyk je booking.
Ahoj na aký mail si im písala?
Tam nemas ziadnu pokutu. Pred rezervaciou mas napisane podmienky, kedy a kolko ti pri zruseni strhnu/nestrhnu.