Booking - pokuta za stornovanie rezervácie

katusqua
7. júl 2022

Ahojte. Platil už niekto pokutu za stornovanie rezervácie cez booking? 🙏

queen_mary
7. júl 2022

Tam nemas ziadnu pokutu. Pred rezervaciou mas napisane podmienky, kedy a kolko ti pri zruseni strhnu/nestrhnu.

dajda_01
7. júl 2022

@katusqua ako to zrušis, a mala si rezerváciu bez možnosti zrušenia tak ti peniaze za ubytovanie nevrátia.. To je cele 🤷🏽‍♀️ cely postup... Ano uz sa mi to bohužiaľ stalo, nie nevyhádas nic naspäť

lejusinka
7. júl 2022

@dajda_01 mne sa to tiez uz stalo ale namiesto hadania som im napisala siahodlhy mail a peniaze mi vratili 😇

katusqua
autor
7. júl 2022

@dajda_01 mala som rezerváciu bez vrátenia, ale platiť sme to mali len na mieste a v hotovosti. Takže mi v podstate nemajú čo vrátiť. Ale chcú nám aj tak zaúčtovať plnú sumu.

monika_k
7. júl 2022

@katusqua ano je to spravne… Musis zial zaplatit

yanni
7. júl 2022

@katusqua mas smolu. Ked mas bez vratenia penazi, tak ti nauctuju, ci sa na pobyt dostania alebo nie. To, ze sa plati az na mieste neznamena, ze ked sa nedostavis, nic neplatis. V buducnosti bookuj s moznostou bezplatneho storna.

katusqua
autor
7. júl 2022

No okiik, ďakujem sa reakcie. 🙏 Snáď sa poučíme na vlastnej chybe.

kiwi3
7. júl 2022

ja ze aka pokuta je na bookingu... 😕 lebo to este neplatil nikto

sszuzu8
7. júl 2022

Keďže ma oklamali a podviedli tak som pokutu neplatila. Keby ju aj chceli bola to ich chyba neplatila by som

janai1
7. júl 2022

@katusqua a kto od teba tie peniaze chce? Zadávala si údaje o karte do rezervácie?
Lebo teda my tiež mame storno poplatok ale keď ma niekto Last minute bez karty tak tie peniaze nemáme ako získať 🤔 ešte som nevidela aby sa do toho zapojil booking, čo ti pošlú faktúru a a následne to pošlu ubytovaniu?

kacusik69
7. júl 2022

@janai1 v bookingu potvrdzujes predsa rezervaciu kartou vzdy, nie? bez ohladu na to ake podmienky ma konkretne ubytovanie… je to prave na ochranu ubytovania - to da “podnet” bookingu ktory z danej karty stiahne prislusnu sumu (ciastocny storno poplatok, uplny storno poplatok a pod., podla podmienok uvedenych pri a v case rezervacie)

A to aj v pripade ubytovani s platbou na mieste

dajda_01
7. júl 2022

@kacusik69 tak tak, vždy zadavas kartu, aj ked platíš az na mieste

kacusik69
8. júl 2022

@dajda_01 viem - teda tak som vedela - vahavo som sa spytala len preto ze mozno som nepostrehla nejaku zmenu 🤔

janai1
8. júl 2022

@kacusik69 Last minute rezervácie sú vytvorené bez karty a nie, nemá k nim prístup ani booking
Preto sa pýtam aká to bola rezervácia

janai1
8. júl 2022

@kacusik69
@dajda_01 Príklad rezervácie na dnes - bez zadávania karty

kacusik69
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vlado818
8. júl 2022

Achhh. Ak to nechcete uhradit zablokujte si kartu a hotovo, pripadne znizte internetove platby na nzsiu sumu akou je dana platba. Pred rezervaciou vzdy vidite podmienky a x krat to tam mate napisane, dokonca aj v SR jazyk je booking.

veroniku9
2. aug 2024

Ahoj na aký mail si im písala?