Booking - online check-in

kajka_macik
4. feb 2024

Ahojte,
chcem sa opýtať, či máte skúsenosť, že po rezervovaní izby na booking-u vám poslal dotyčný majiteľ ubytovania link na online check-in, kde treba vyplniť osobné údaje…Na prvý pohľad mi to prišlo mierne nápadné…nikdy predtým sa mi to nestalo…ďakujem všetkým 🙂

janai1
4. feb 2024

@kajka_macik no a čo je na tom napadne? Kopu hotelov už funguje na online check-inoch.
Keď sa ti nepáči zruš rezerváciu a urob si inde

lenmarka
4. feb 2024

Ano, online check in je uplne bezna vec. Ubytovatelia nielen na Slovensku maju okrem inych zakonnych povinnosti aj povinnost viest Knihu ubytovanych, na zaklade ktorej musia odvadzat dan za ubytovanie. Najjednoduchsi sposob, ako tieto udaje od hosti ziskat je prostredníctvom online check in formulara.

deedol
4. feb 2024

ano, aby nemusel odpisovat udaje na mieste z OP.

paulisia
4. feb 2024

Tiez som mala prvy raz stres, ubytko v Prahe a sms s pokynmi z cisla s predvolbou USA. Cudovala som sa. Ale vsetko OK, cim dalej tym beznejsie. (Mne ponukli urobit checkin aj osobne, ale 15 min chodze od ubytka v ich office, ak sa bojis, mozno sa skus spytat ci sa neda tak)

mane01
4. feb 2024

@kajka_macik jasne, to aby to nemuseli klavirovat do pc oni po prichode, setri to cas tebe aj im