Booking - kúpa letnej dovolenky už teraz na jeseň

3. okt 2024

Co je to ten booking? Vsade len vsetci zhanaju 10% na booking..To teraz na jesen kupujete letne dovolenky vsetci? Prosim vysvetli mi niekto preco vsetci zhanaju tu zlavu a je im jedno aj to ze ta zlava o hodinu konci, len rychlo rychlo dajte zlavu vsetci pisu.

maranco
3. okt 2024

je to sprostredkovateľ ubytovania

janai1
3. okt 2024

budeš šokovaná ale ľudia chodia na výlety aj cez rok nie len na letné dovolenky

beata_k
3. okt 2024

Ja som napr. vyuzila minuly tyzden. Vymienali nam okna, rubal sa panel. Mam dve male deti. Vzala som byt na 3 dni. Nie je to len o dovolenkach v lete 🤷

vlucifuk
3. okt 2024

Ja každé ubytko riešim cez booking. Budapešť, Varšava, Praha...Nikdy sme problém nemali ( klop - klop ). Niekedy aj booking treba riešiť dopredu. Napr. cez jesenné prázdniny bývajú ubytovania rýchlo naplnené, takže v tomto prípade platí, kto skôr príde, ten skôr berie.

tiezjedna
3. okt 2024

Booking je fajn, ale nie vždy je zárukou najlepšej ceny. Ja mám Genius 3, a aj tak som mala ubytovanie v Laponsku lacnejšie priamo cez hotel, než cez Booking appku v mobile, ktorá ponúka najlepšie ceny 😉

rfrd12
3. okt 2024

My chodime vzdy len cez booking, celorocne, hocikedy, vikendy, ako sa nam da…

alkoholik
4. okt 2024

10% je moznost cash backu z ubytovania. Funguje to do 1000€ a booking vam po skonceni ubytovania vrati na ucet v bookingu danu sumu.

melanta
4. okt 2024

Vsade len vsetci zhanaju 10% na booking - kde všade? Nikde nevidím nikoho zháňať 10%. Tu na koníku som to tento rok videla asi 2x.

autor
4. okt 2024

@melanta Tak nie si v kuponovych skupinach. Uz aj za oblicku som videla, ze vymeni zlavu na booking. Tak velmi to vsetci zhanaju, ze vsetko mozne ponukaju za vymenu.

autor
4. okt 2024

@janai1 Ved jasne, ale kazdy druhy prispevok v zlabovych skupinach- prosim zlavu 10% na booking, vymenim za to a za to. Tak som tomu nerozumela cim je ten booking taky vynimocny. My tiez chodime na booking. Ale tuto internetovu stranku booking az teraz vidim, ked na ni vsetci zlavu pytaju.

ukulela
4. okt 2024

akoze dajte mi kupon na booking, dam oblicku? 🙂 neries ludi, rezervuju si ubytpvanie a ty netusis preco, ci DV letna, ci jesenna, ...
my chodimme na tripy cez booking, pripadne airbnb. a som spoko.

autor
4. okt 2024

@janai1 zle som napisala. Nechodime na booking, nepoznam to 😃. Chcela som napisat, ze chodime na dolenky, ale nie cez booking.

melanta
4. okt 2024

Booking je výnimočný jednou vecou - recenzie na ňom môžu dať iba ľudia, ktorí urobili rezerváciu cez booking a aj reálne na tom pobyte boli. V rôznych iných stránkach (napr. tripadvisor) môže dať recenziu aj ten, kto tam nebol. Na bookingu iba ten, kto bol cez booking v danom hotely naozaj ubytovaný. Čiže tie recenzie sú absolútne reálne, čo na google, tripasdvisore a iných stránkach nie sú.
A to že ľudia zháňajú aktuálne zľavy - my chodievame na jesenné pobyty, zimné, mimo leta chodíme na pobyty veľa krát. A množstvo ľudí chodí na pobyty na jeseň, cez vianočné prázdniny, na víkendy.

autor
4. okt 2024

@ukulela Ano, vymenim 10% zlavu na booking ponukam oblicku na vymenu. Takto az zhanaju tu zlavu

janai1
4. okt 2024

A čo ťa to tak strašne trápi? Veď nech si zháňajú. Boli by hlúpy keby platili plnú cenu keď môžu ušetriť

tiezjedna
4. okt 2024

@melanta nooo, nie je to celkom tak. My keď sme teraz leteli z NY, tak sme mali v Londýne booknutý hotel kvôli stopover na jednu noc. Cez booking. Lenže cestou nazad sme si to rozmysleli a stopover zrušili, aj teda hotel v Londýne. A napriek tomu mi do mailu stále chodia výzvy na hodnotenie. Takže buď nejaký algoritmický škriatok alebo to funguje aj inak.

melanta
4. okt 2024

Ty musíš byť veľmi jednoduchý človek, ak si ozaj myslíš, že niekto by skutočne vymenil obličku za zľavu na booking, keď to tu dokolečka opakuješ.

melanta
4. okt 2024

@tiezjedna tak to by sa nemalo stávať, máme s bookingom skúsenosti ako prenajímateľ a možnosť napísať hodnotenie by mal iba ten, kto sa naozaj zúčastní pobytu cez booking.

tiezjedna
4. okt 2024

@melanta stalo mi to prvýkrát, a to tam tých rezervácií robíme desiatky ročne...

ukulela
4. okt 2024

tak pozri, ak niekto teraz napr bookuje letnu dovolenku pri mori na 10 dni a dava si ubytko od 100 do 200 na noc, tak ta zlava mu urobi 100-200€. tak sa to oplati - aj za tu oblicku 🙂

autor
4. okt 2024

@melanta Boze jednoduchsi/sprostejsi clovek musis byt ty. Jasne, ze to myslel clovek s oblickou so srandy. Mne to prislo vtipne ako aj cloveku co to vymyslel. Ach keby sprostost kvitla si samy kvet.

matapo
6. okt 2024

...a napr. náš obľúbený apartman v Prahe na Staromaku sa dá zajedbať len cez booking ale keď chces zajednať v nejakých významných dátumoch (jar, leto, Vianoce,...) musíš aj dva roky dopredu lebo inak bez šance ☹ ale aj na jeseň už rok dopredu ☹ Najlepšie lokality sa rýchlo obsadzujú ☹