Ahojte, nechtiac som si zarezervovala termín o mesiac iný (namiesto septembra október) cez booking a bolo tam bez možnosti vrátenia peňazí. Je nejaká možnosť sa ešte k peniazom dostať ?
Skus ich hned kontaktovat, ja som sa raz pomylila v datume, hned som volala a povedali mi, ze tusim do hodiny to v pohode stornuju resp zmenia. Kontaktovala som booking.
Myslím že by sa to malo dať zrušiť cez booking alebo potom tam kde ste si to zarezervovali.
Strhli ti uz platbu z karty? Mnohé hotely to robia tak ze karta je na rezervovanie, ale platbu stiahnu az v den pobytu.
@lubossi hneď stiahli
Jaj no môžeš skúsiť volať na booking centrum, ale ak je to nerefundovatelne, tak ťažko. Jedine sa dohodnúť s hotelom a zmene termínu na iný dátum
To sa ale da aj cez booking zmeniť termín
Musis si to vykoˇunikovat s booki gom ci su ochotni ti vratit peniaze.
Zbytovanie ich dostane az v den vasho prijazdu akedze hotel plati proviziu bookongu, tak pochybujem, ze by ti to vratili tak jednoducho
Zalezi od ubytovatela, ale necakala by som zazraky, ked si vybrala moznost bez vratenia penazi
Pozri si dobre potvrdzujuci email, ja som raz platila non-refundable a mala som tam chybu, najprv som mierne zinfarktovala, a potom som na spodku potvrdzujuceho emailu nasla vetu, ze to mozem do 24 hodin stornovat cez prilozeny link. Zalezi to asi ale od ubytka, ci to tak maju nastavene.
Pokiaľ nepožaduješ vrátenie peňazí, tak zmena terminu by mala byť v pohode. 😉
Ubytovacie zariadenie ti dá jediné odpoveď. Fakt, skus to