Prosím poradte! Bol niekto v taliansku bez rezervacie apartmanu? Da sa tam lahko najst ubytko? Alebo má niekto kontakt na niekoho? nechcem cestovku, dik.
My sme boli v Tal asi 7x, ale vzdy sme mali ubyt. rezervovane vopred. 6x sme boli cez tal. cestovku, posledykrat sme si pobyt rezervovali priamo v hoteli. Nestretla som sa s tym, ze niekto napriamo prenajima app., vacsinou ich prenajimaju cestovky, urcite da sa aj priamo na mieste v Tal. najst app, ale vacsinou len cez cestovku. Hotely sa daju aj priamo na mieste.
mávajú tam voľné apartmány, ale pýtajú oveľa vyššie poplatky-hlavne cez sezonu, alebo je to starší typ apt, a a hlavne dosť daleko od mora. Ja by som osobne takto neišla ☹
je lacnejšie rezervovať apartman dopredu cez taliansku agenturu ako ísť bez rezervácie, volné ubytko na mieste hlavne cez sezonu je skoro nemožné
bez rezervacie by som osobne nesla, to nie je ako v Chorvatsku...... pred sezonou by si cosi nasla.....v sezone mozes zajst do hocijakej agentury a oni ponuknu, co maju este volne....vacsinou uz ostane to najdrahsie a nemusi ti to vyhovovat....osobne odporucam si aspon cez net popozerat ponuku tal. agentur a napisat im vopred, co sa ti apci a ci maju an ten termin volne....my chodime do Lignana......na stranke www.lignano.it mas ponuku kde su len it agentury a ich ponuka volneho ubytka.....staci zadat parametre....