Dobry den chcela by som sa spytat ci bol niekto v turecku v septenbri ze kolko tam je v septembri stupnou dakujem
My sme boli v polke oktobra a pocasie skvele, okolo 26 ale pocitovo ovela viac, treba ale najst hotel s vyhrievanymi bazenmi (Melas Village, Alibey Club Manavgat...) More v tom case skor pre dospelych, vecery uz chladnejsie. Treba ratat aj s tym ze sa tam v sept-okt uz ovela skor stmieva, okolo 19tej.
Ja bola v prvej polovici Oktobra. Hotel nebol plny, slnko prazilo, more bole teplucke, no fantazia
😎
@hennyinnsbruck a kolko asi stupnou bolo v oktobri?? Ked ste boli mi chceme ist hned zaciatkom septembra
@miska7754 inak všetky takéto informácie sa dajú nájsť na nete https://www.invia.sk/turecko/pocasie/
https://www.turecko.org/pocasi.html
@miska7754 tych 35-40 st sme mali 😊😊
Ako je to s lehatkami na plazach? Platene/zadara?
Lebo ja som dneska citala zee v septembri tam je v turecku len 25 stupnou neviem co je na tom. Pravd
Kocky a co sa tyka animatorov a stravy, ako je to v septembri ? Citala som, ze uz nie je taky vyber jedla ani animacny program uz nie je taky ako v sezone. Aku mate skusenost, čo ste boli aj v letnych mesiacov a koncom septembra ked to porovnate ?
ja som bola velakrat v turecku a bolo tam vzdy skvelo, ! mozem iba odporucit, turecko je uzasna dovolenka, najma ked nie ste len v hotelovej izbe,ale ked sa aj vyberiete niekam na tripy, spoznavat, my sme sli cez nasa tour, vsetko prebehlo super, velky vyber zajazdov a dokonca bolo fajn aj pocasie, aj hotely sme mali skvele, tam je ina uroven,ako niekde v egypte,alebo tak, tam by som sa bala s dietatom,ale turecko je najblizsie k europe 🙂 neni sa coho obavat🙂
@liana174
@liana174 si myslím, že sezóna je tam ešte v plnom prúde do konca októbra. To len slovenské cestovky prestávajú lietať myslím koncom septembra. Ale zahraničné lietajú. Je tam ešte teplo, veď keď si bola začiatkom septembra tak vieš, že je tam 38 stupňov. A do konca októbra sa určite rapídne neochladí, samozrejme, pokiaľ nepríde extrémna studená vlna. Personál nám povedal, že niektoré hotely fungujú non stop, aj v zime. Zahraniční turisti idú zo zimy do tepla, vtedy využívajú vnútorné bazény, jedia a spia. Takto doslova to povedal. Ak by som mala možnosť letieť z KE v polovici októbra, určite si vyberiem tento termín.
@miska7754 my sme boli minulý rok a teploty boli fajn.. 35-38 stupňov.. ale my sme boli od 17teho.. more bolo super vyhriate.. hlavne s deťmi.. my sme boli keď mal malý 7 mesiacov a aj práve kvôli nemu sme boli až v septembri..