Ideme na dovolenku do Egypta cez letnú sezónu tie ktoré ste boli ako bolo? Horúčavy ste zvládali a let?
@angie_l ja som bola v juni, uz vtedy bolo strasne teplo. Na vyletoch, co sme absolvovali bolo cez 50 stupnov ☹ Mna tam nikdo, nikdy viac nedostane. Za malo penazi, vela muziky. To je pravda, hotel krasny, jedlo... Let bol v pohode. Ale som sa tam nakazila aj pri vsetkej opatrnosti ich bakteriou. Nemala som hnacky, ale strasne bolesti brucha. Takze som prelezala na hoteli a skoncila v nemocnici na Slovensku. A uz vobec by som tam deti nevzala. To je len moj nazor, urcite ma vela ludi pozitivne skusenosti.
Kamoska bola s malou dvojrocnou a boli max spokojni. Nic im nebolo, velmi si chvalila. Ja tam mojho muza nedostanem pre tie horucavy. Ja by som isla hned o detoch ani nehovorim.
Ja som bola v decembri a bolo horko, cez obed aj 40 stupnov. V lete si to neviem predstaviť, zo musí byt peklo.
Let v pohode, ani žalúdočné problémy sme nemali. Ale jedlo mi vôbec nechutilo a ta mentalita, no už tam nepôjdem, raz stačilo.
My sme boli koncom augusta. Bol to fakt hic. S deťmi by som našla, sama áno.....