Boli ste v Chorvátsku koncom júna?

mimkao
18. máj 2013

Chcem sa spýtať, či tak niekto bol, či nebolo ešte moc chladno na kúpanie a koľko ľudí tam cca v tom čase bolo.?Chystáme sa do okolia Primoštenu. Neskôr už neriskujem ísť, aby som tam neporodila, preto chceme tak skoro.

awalancha3
18. máj 2013

je to uplne OK... par dni bude divne, ale vacsinu casu bude urcite krasne...... blbe pocasie moze byt aj v auguste.......

janka54321
18. máj 2013

Minuly rok sme boli posledny junovi a prvy julovi tyzden priamo v Primosteni a bolo uplne teplo a krasne, boli sme 10 noci a ani jeden den nebolo zle pocasie, prave naopak. Kazdy rok chodime v takomto case na prelome juna a jula do Chorvatska a nikdy sa nestalo, ze by sme mali zle pocasie. Len tento rok ideme prve dva julove tyzdne, kvoli praci.

reisi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mimkao
autor
18. máj 2013

@awalancha3
@janka54321
@reisi
Júj baby, ste ma potešili. 😵
Ja som ani tak nemyslela na počasie, ale zrovna na teplotu vody, lebo min. rok sme boli druhý septembr. týždeň, bolo teplo, ale v Primoštene bola studená voda, kôli otvorenému moru. V zátokách to bolo o.k.
Tak ma to potešilo, že už teraz sa tam kúpu. 🙂 Tak to teda idem na zabookovať.

mimkao
autor
18. máj 2013

@reisi Ty tam bývaš, alebo ste tam na dovolenke? V akej časti ste?

mima595
18. máj 2013

my sme raz isli 29.6. a bolo uplne v pohode pocasie...aj v mori sme sa kupali aj deti...absolut ziaden problem....a dokonca vtedy,ked sme odchadzali zo SR, tak bolo dost dazdivo.....

mimkao
autor
18. máj 2013

@mima595 dík za príspevok, už sa teším na dovolenku. 😵

reisi
18. máj 2013

@mimkao chodime tam teraz kazde dva tyzdne. Teraz sme na Sk ale za dva tyzdne ideme zase. Priamo v Primosteni.

mimkao
autor
19. máj 2013

@reisi , aha, takže ty máš pre mňa najaktuálnejšie info, dík.

jarmila1977
19. máj 2013

Ahoj.my sme boli pred dvoma rokmi na dovolenke uz zac.juna.na ostrove krk.voda bola trochu chladna,ale len na prvy pocit.potom uuuplne o.k.pred sezonou este nie je tak vela ludi vsade navokol a hlavne personal usretovejsi ako ku koncu sezony.

syja
19. máj 2013

my sme boli pred styrmi rokmi na prelome juna jula a to v cirkvenici ale celkom v pohode. sem tam poprchalo ale teplota von ani vody sa nezmenila. ale bol neskutocny rozdiel co sa tyka navalu ludi na plazach a v meste tych poslednych par junovych dni a prve julove. stacil rozdiel par dni a plaze boli zrazu plne mesto plne. ak by sme nemali skolopovinu slecnu tak urcite volim posledny junovy. pocasie uz letne ale plaze nie az tak prepchate. a rozdiel je aj v cene posledny junovy maju cestovky a aj apartmany ovela lacnejsie ako prvy julovy tyzden. prajem krasnu dovolenku my musime cakat este 55 dni 🙂

audiova
20. máj 2013

my tiež chodíme vždy prvý júlový týždeň a počasie nás ešte nikdy nesklamalo.aj tento rok tak ideme na Pag už sa neviem dočkať 🙂

horana
20. máj 2013

@syja pises: "ak by sme nemali skolopovinu slecnu tak urcite volim posledny junovy"
Myslim ze toto sa v zasade nevylucuje. My syna zo skoly na konci juna pytame pravidelne. U nich v triede od polky do konca juna, predposledny alebo posledny tyzden sa takto pyta len z ich triedy vzdy aspon 5 deti kvoli dovolenke, za celu skolu je to x-nasobne viac. Pise sa sice ziadost o uvolnenie na riaditelku ale je to automaticky schvalovane, sama riaditelka sa vyjadrila ze chape rodiny co takto usetria nemalu sumu za dovolenky a zaroven sa ludia netlacia na plazach.
Ako niektore deti chcu prezit odovzdavaie vysvedceni zo spoluziakmi tak bud idu predposledny tyzden (konferencia je predsa v polke juna, znamky su uz uzatvorene a nic neutecie, lebo uz sa fakticky aj tak nic moc neuci), alebo ked je ako tento rok posledny den v piatok, pytaju sa od stredy predposledneho do stredy posledneho tyzdna apod. Dieta sa navyse tesi ze si tymto sposobom predlzi prazdniny a v skole nic neujde 😎

mimkao
autor
20. máj 2013

@syja ja mám troch školákov, ale na ten termín už neni problém ich vybrať, aj tak s už neučia a vysvedčenia si zoberú neskôr od spolužiakov.
A aj Vám krásnu dovolenku.

@audiova na Pagu sme boli už aj v októbri a bolo perfektne. 😵

horana
20. máj 2013

U nas sice nemoze zobrat vysvedcenie spoluziak, ale zase nie je ziaden problem si ich prebrat normalne potom v skole uz v juli prve dva tyzdne byva na skolach nejake povinne zastupenie, riaditelka, niekto z vedenia a aj ucitelov dost, takze normalne si ho prebrat hockedy na sekretariate po navrate z dovolenky, staci ked rodic zbehne, ale aj ziak moze.

My chodime tiez radsej pred sezonou nez po nej, nakolko po nej by vynechaval zo zacateho sk. roka, kde uz by to mohlo chybat, u nas frcia vzdy od prvych dni, na koci sk.roka naopak uz len zabijaju cas.
A zaroven v letoviskach je na zaciatku este personal oddychnuty, byva prijemny pripraveny na prvych dovolenkarov este neunaveny, kdezto na konci sezony uz su vsetci zrobeni a citit to, uz chcu mat skor pokoj...

audiova
20. máj 2013

@mimkao už sa neviem dočkať 😀 .ešte 6 týždňov 😀

mimkao
autor
20. máj 2013

😎 ani ja, my už iba mesiac, teda už len dúfam, že mi to moja dr. schváli... Ale zásobim sa magnéziom, tak tam dúfam, nenastanú žiadne komplikácie.
Kde presne na PAG idete? My sme boli priamo v meste Pag a na Povljane. Ale celý Pag je krásny.

mimkao
autor
20. máj 2013
audiova
20. máj 2013

@mimkao my ideme do Novalje.prvý krát súkromne a nie cez cestovku.takže budem musieť variť ☹ .všetko by bolo OK ,keby som nemala doma 3 hladošov 😀 .tak uvidím ako to zvládneme.vy ste ako išli autom alebo busom?

mimkao
autor
20. máj 2013

@audiova stále ideme autom, lebo si neviem predstaviť byť tam stále na jednom mieste bez presúvania sa a objavovania niečoho nového a pekného... 😵
Tiež stále varím, ale na dovolenke mi to akosi nevadí... 😅 Som rada, že som na dovolenke, tak ešte aj tie nutné veci ľahko znášam... 😝 😀

mimkao
autor
20. máj 2013

@audiova a novalja je krásna, boli sme sa tam raz okúpať.

audiova
20. máj 2013

@mimkao a kade ste išli.ja som od Galanty a chcely by sme vyskúšať cestu cez Maďarsko.minulí rok sme boli v Umagu,to sme išli cez Rakusko,ale boli sme na 8 dní.teraz ideme na 12.

mimkao
autor
20. máj 2013

@audiova my stále iba cez Maďarsko, nakoľko sme z okresu Komárno, ale nie na Budapešť, ale na Székesfehérvár, lebo v Budapešti sú zápchy.
A nechodíme cez Slovínsko ale ideme rovno z Maďarska do Chorvátska. Lacnejšie tak vychádzajú poplatky na diaľnice. Kupujeme mesačnú Maďarsku a potom už len mýto v HR.

jajka68
20. máj 2013

My chodime uz ale 15 rokov vzdy 1.jula a na 2 tyzdne. aj teraz tak ideme. prve dva przdninove tyzdne nie su tam este nemci, rakusania a preto je tam aj menej ludi, lacnejsie a viac miesta na plazi. a chodime vzdy bez ubytovania a hladame az tam.

albao
20. máj 2013

@mimkao boli sme vela raz a je to velmi prima. Vzduch okolo 28 stupnov, idealne pre nas. A voda ako-kedy a ako kde. Taka Makarska ma vzdy o stupen dva teplejsiu vodicku ako napriklad ostrovy. Primosten bude taky dobry kompromis 😉 Za seba-odporucam. Zaciatok juna je risk, ale aj to sme raz vychytili uzasne. Vlastne sme mali take pocasie, ze sme ostali cely jun - 28 stupnov, prijemna vodicka a len jeden den z celeho juna prsalo 😝 ALe prve dva junove tyzdne su riziko, potom uz byva stabilne pekne v Chorvatsku 😉

stanislavao
20. máj 2013

@mimkao my sme boli tiez koncom juna a bolo cely tyzden krasne pocasie. more bolo sice chladnejsie, ale ludom to nevadilo. ludi bolo menej, ako v hlavnej sezone. ale neboli otvorene vsetky podniky, ani na plazi, lebo este boli v priprave. ale nevadilo to. to vsetko zalezi od toho, na ake pocasie natrafite. ak bude pekne, tak si to clovek uziva, ale ak by prsalo, ako nam pred 2 rokmi, tak je to pokazena cela dovolenka. boli sme na severe - Crikvenica a prvy krat poloostrov Kacjak

sarka9832
20. máj 2013

@jajka68 a kolko platite za ubytovanie a kde*?

stanislavao
20. máj 2013

@audiova urcote cez madarsko. je to podstatne lacnejsie, ako cez rakusko. a ked nejdete po dialnici v madarsku, tak to ani neni daleko. po dialnici okolo pesti je to dost zachadzka.

jajka68
20. máj 2013

@sarka9832 no my chodime bez ubytovania a hladame az na mieste kde sa nam paci, a zvacsa najdeme okolo 50-60 € cely apartman pre 4-6 ludi

reisi
20. máj 2013

@mimkao my chodime presne ako vy. Cez madarsko najrychlejsie. Teraz su este super cesty, bojim sa,ze v juni to uz zacne. Nam cesta domov vzdy trva 8 hodin, tam 9 to mame viac prestavok.