Ahojte,prosim vas nieje nahodou niekto kto uz bol alebo sa chysta do crikvenice?my sa chystame do ad tures a ma to byt komplet zrekonstruovane ale citala som na internete ze je to stavenisko a nie vsetky pavilony su hotove.
dakujem
My sme boli v roku 2015, ale za mna eeee.... ako sa uz spominalo, more studene a to dost. Chytila som tam silnú nadchu a sli sme o den skor domov. Ale akurat vcera v pocasi hlasili, ze je tam okolo 40 stupnov, cize take studene more by bolo aj fajn 😁 pokial to telo spracuje 🙈 budem uprimna, mne sa tam nepacilo, bol to moj prvykrat v Chorvatsku, ale aj posledny. Ale to je uz o inom... 😉
Crikvenica je nasa srdcovka, volako nam prirastla k srdcu, ak chces info kludne pis IP 🤗boli sme pred rokmi aj v add turesba potom uz na sukromnom ubytku. Tiez poskulujem ci to risknut 🤔
@iwike3 ahoj 🙂 my sme boli v Crikvenici cca pred 5.mi rokmi, bývali sme v "novej" časti mestečka. Do starej sme to mali pešo tak na 25-30minút, konali sa tam vtedy slávnosti vína, všade veľa ľudí, pekné malé uličky, obsluha v reštike na 1*, bývali sme v súkromnom ubytovaní, takže sme mali more na 10 min. Čo mi ale vadilo, že more bolo studené, s malou slečnou sme museli chodiť sa kúpať do hotelového bazéna, lebo pre dospelého človeka dalo more zabrať. Pekne bolo vidno na ostrov čo je oproti. Na videnie, tam toho veľa nie je, skôr sme zvolili okolité mestá 🙂 K vášmu hotelu sa bohužiaľ vyjadriť neviem, bolo tam málo hotelov vtedy, skôr vtedy začali stavať.