Ahojte mamičky, náhodou niekto nemá skúsensti s hotelom RIU KARAMBOA na Kapverdoch? Ostrov Boa Vista
Chceme ist tento rok, s 9 ročnou dcérou. Ďakujem ;)
My ideme v juni na Sal do Oasis atlantico belorizonte 🙂
V hoteli nie ale na boa vista ano. Zavidim je tam krasne 🤩
My sme boli ale v riu touareg(neviem ako sa vola teraz,boli sme kuk aj v karamboa na boa vista. Nemame co vytknut,len sme boli v adults only 👍😜 co sme pozerali,tak aj pre deti mali skvely program. Urcite tam pojdeme s detmi niekedy
@adelleli áno my sme boli hotel super jedine čo mi tam vadilo bol hmyz, kontrtne obrovské lietajúce kobylky, ktoré vždy večer boli na izbových dverách. Ale ja sa neskutočne bojím takéhoto hmyzu :D inak všetko ostatne super
@nicolle1000 A zraloky tam neboli? Lebo tych sa zase bojim ja... 😅
@jaja20 áno aj žraloky boli take malé domorodci ich vedľa lovili na udicu :D
@nicolle1000 Tak len dufam,ze sa nam pri kupani nezahryznu do nohy...🙏
@jaja20 ach jeej. Ja som pozrela strasne vela fotiek aj recenzii, no nepostrehla som. Dúfam, že sa s nimi nestretneme teda. Ked pojdeme, lebo vraj cez jednu cestovku nam volali, ze je plne obsadený hotel..a cez druhú nam prešlo, ale maju sa ozvat ohladom zmluv. Tak dúfam, ze sa nic nezmení
@adelleli more je čisté, bledý piesok, pekne to vyzerá. Keďže je tam vetrisko, bývajú vlny , ale tie si moje decká super užili, lebo bez toho by tam zrejme zahynuli od nudy. My sme typy skôr na objavovanie, nie na vysedávanie v hotelovom komplexe. Ostrov je to pustyyyyy, nerastie tam skoro nič, skaly, piesočné duny ... Boli sme pozrieť v meste - tam nič moc na pozeranie, potom sme boli na nočnom výlete pozerať ako karety kladú vajíčka. To bolo poučné, zaujímavé.
Sú miesta, kam by som sa znova vrátila, ale Kapverdy stačili raz. Boli sme na Boa Vista ( Sal je podobný) ... Sú tam aj krásne zelené ostrovy, ale tie nie sú v ponuke cestoviek ..