Ahojte, aká je prosím dovolenka na Chalkidikach v Grécku? Rozmýšľame o tejto lokalite, nakoľko berieme 10m. synceka,tak zbieram info. Ake tam je prostredie a ceny, čistota? Ďakujem
Ja som bola 2x na strednom prste v Sarti, pekné mestečko, čistá pláž, promenáda s tavernami a obchodníkmi, žiadne veľké hotely iba apartmánové domy. Žiadny hluční angličania či nemci, prevažnú časť turistov sú maďari, potom srbi a SR/ČR. Rodičia tam idú teraz už asi 14 či 15 krát. Chodia bez CK, ale ubytovanie bookujú ešte v novembri, keďže chcú byť hneď v prvej línii pri mori.
Jednoznačne,je to nádherné miesto,bola dom tam pred 11rokmi,ale stále spomínam NATO ako na najkrajšiu dovolenku,krásne more,pláž,proste všetko a určite sa tam ešte vratim
My chodíme do Asprovalty, pláž veľká more teplé, super.
@mariankatb nechcem strašiť ani kaziť dojem z Grécka len dávam do pozornosti kvôli malému bábätku... Ja milujem Grécko len viac sa mi páčia ostrovy 🙂 http://www.tvnoviny.sk/zahranicne/1968577_v-obl...
Akurát som videla fotky odtiaľ dnes a je to tam fakt krásne, tiež by som tam rada niekedy šla
@alenah31 presne toto som si povedala aj ja. Že sú to iste slovenskými novinármi vykutrane staré infosky, aby zas vyrobili škandál a tiež to iste s počtom nakazených a mŕtvych.
My sme tam boli aj minulý rok, presne na tom istom mieste, aj komáre boli, hlavne večer sedeli na stenách recepcie celé húfy, cez deň sme ich neregistrovali a hlavne sme nevedeli o týchto zaručených panickych informáciách a tu sme.
Okrem toho tento rok ich máme fakt že veľa u nás na záhrade a teda dostipani sme uz teraz.
@mariankatb my sme boli pred dvoma rokmi hotel Sithonia. Odporucam nadherne more videli sme delfiny fakt parada
Ahojte, prosim, boli ste na Chalkidikach v polovici juna? Bolo more este velmi studene? Ideme so 4 rocnym dietatom.
Perfektne more, pieskove plaže. Mienim si zopakovat. Bola som max spokojna. Boli sme hned na " prvom prste"