Boli ste už na dovolenke na Chalkidikách?

mariankatb
21. jún 2019

Ahojte, aká je prosím dovolenka na Chalkidikach v Grécku? Rozmýšľame o tejto lokalite, nakoľko berieme 10m. synceka,tak zbieram info. Ake tam je prostredie a ceny, čistota? Ďakujem

korunka1
21. jún 2019

Perfektne more, pieskove plaže. Mienim si zopakovat. Bola som max spokojna. Boli sme hned na " prvom prste"

ivkazba
21. jún 2019

Ja som bola 2x na strednom prste v Sarti, pekné mestečko, čistá pláž, promenáda s tavernami a obchodníkmi, žiadne veľké hotely iba apartmánové domy. Žiadny hluční angličania či nemci, prevažnú časť turistov sú maďari, potom srbi a SR/ČR. Rodičia tam idú teraz už asi 14 či 15 krát. Chodia bez CK, ale ubytovanie bookujú ešte v novembri, keďže chcú byť hneď v prvej línii pri mori.

alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deginko
21. jún 2019

Jednoznačne,je to nádherné miesto,bola dom tam pred 11rokmi,ale stále spomínam NATO ako na najkrajšiu dovolenku,krásne more,pláž,proste všetko a určite sa tam ešte vratim

ivankamirka
21. jún 2019

My chodíme do Asprovalty, pláž veľká more teplé, super.

miimss
21. jún 2019

@mariankatb nechcem strašiť ani kaziť dojem z Grécka len dávam do pozornosti kvôli malému bábätku... Ja milujem Grécko len viac sa mi páčia ostrovy 🙂 http://www.tvnoviny.sk/zahranicne/1968577_v-obl...

svettii
21. jún 2019

Akurát som videla fotky odtiaľ dnes a je to tam fakt krásne, tiež by som tam rada niekedy šla

skumavka
21. jún 2019

@miimss tak teraz si ma dorazila. Zajtra odlietame na Peloponez🙄

ivkazba
21. jún 2019

@miimss otázka je na Chalkidiki, článok píše o Pelonéze a Aténach, Chalkidiki som viac než ďaleko

miimss
21. jún 2019

@ivkazba a chalkidiki sú podľa teba kde??

miimss
21. jún 2019

@skumavka treba sa riadiť odporúčaniami čiže večer určite použiť repelent... A tiež odporúčam bud si zobrať z domu raid do zásuvky alebo ešte tam sa dajú kúpiť také tablety tiež do zásuvky

miimss
21. jún 2019

@skumavka treba sa riadiť odporúčaniami čiže večer určite použiť repelent... A tiež odporúčam bud si zobrať z domu raid do zásuvky alebo ešte tam sa dajú kúpiť také tablety tiež do zásuvky

alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivkazba
21. jún 2019

@miimss chalkidiki a peloponéz sú od seba cez 700 km

ivkazba
21. jún 2019

@alenah31 samozrejme, aj u nás môže človeka poštípať komár a človek môže mať vážne následky, vôbec nechápem takýmto obmedzeným názorom a šíreniu paniky

alenah31
21. jún 2019

@ivkazba presne👍

ivkazba
21. jún 2019

@alenah31 skôr ťa v Grécku zrazí 10 krát auto ako raz poštípe jedovatý komár 😂😂

skumavka
21. jún 2019

@alenah31 presne toto som si povedala aj ja. Že sú to iste slovenskými novinármi vykutrane staré infosky, aby zas vyrobili škandál a tiež to iste s počtom nakazených a mŕtvych.
My sme tam boli aj minulý rok, presne na tom istom mieste, aj komáre boli, hlavne večer sedeli na stenách recepcie celé húfy, cez deň sme ich neregistrovali a hlavne sme nevedeli o týchto zaručených panickych informáciách a tu sme.
Okrem toho tento rok ich máme fakt že veľa u nás na záhrade a teda dostipani sme uz teraz.

skumavka
21. jún 2019

@miimss jasne

alenah31
21. jún 2019

@ivkazba na to nemusíš do Grécka - inak jazdia ako idioti😀 na to ti stačí ísť v špičke cez BA😀😀😀 alebo aj iné SVK mesto....aby sa bratislavčania neurazili😉

alenah31
21. jún 2019

@skumavka hlavne si to užite....ticho závidím, my teraz cez leto dávame HR a až potom v novembri Dominikánska republika.

skumavka
21. jún 2019

@alenah31 ďakujem pekne. Tiež prajem krásnu dovolenku, jednu i druhú

tatiana1980
27. jún 2019

@mariankatb my sme boli pred dvoma rokmi hotel Sithonia. Odporucam nadherne more videli sme delfiny fakt parada

narciska3
13. feb 2023

Ahojte, prosim, boli ste na Chalkidikach v polovici juna? Bolo more este velmi studene? Ideme so 4 rocnym dietatom.

lesko4
26. máj 2024

@narciska3 zdravim,ake bolo nakoniec more v polovici juna? Dakujem za info. Dal to aj 4rocak?

221girl
26. máj 2024

Kam presne
@narciska3 všetko to záleží rok od roku 🙂 je to tam s počasím v podstate cca ako na Slovensku.. je to ešte premenlivejsie obdobie a od toho záleží aj voda