ahojte mamicky, mam taku otazku, boli ste niekto na dovolenke v Egypte s malym dietatom, maly bude mat o mesiac 2 roky, nechceme ist cez leto, ale koncom maja, zaciatkom juna, dakujem
za info 🙂
s 2rocnym dietatom do Egypta nikdy, ani do 5hviezdickoveho hotela. aj ja si pamatam niekolkodnove problemy s faraonom a pribehy znamych o tom, kolko dni stravili v nemocnici na infuziach kvoli hnacke. ☹
My sme boli s dvojrocnym v 5 hviezdickovom hoteli a v pohode, plus tri. starsie deti a traja dospeli, nikto z nas faraona nechytil, ale davali sme si velikaaansky pozor na to, co sme jedli a pili, detom sme davali hylak pravidelne preventivne kazdy den a my dospeli sme mali domacu slivku 🙂
aj my sme boli s Hankou v Egypte, keď mala presne dva roky a nemala vôbec žiadne problémy. Užila si to veru riadne a bez jediného problému.
Egypt milujeme a chcela by som tam ešte ísť (boli sme x, ale len raz s Hankou), no pri súčasnej politickej situácii v Egypte by som tam s dieťaťom nešla ☹ Bála by som sa ☹
My sme boli s ročným v 5 hviezdičkovom hoteli a bolo super 🙂, syn nemal žiaden problém hlavne si treba dávať pozor na vodu , piť len balenú aj ovocie s tým umývať, čo sa týka stravy tak syn bol ešte dojčený , nedávala som mu polievky, len same take dietnejšie jedlá cestovinky , pečivko ovocie zeleninku, a ovocné šťavy, do kufra som si zbalila aj instantné kaše. 🙂 Aj ked momentálne je tam dosť zlá politická situácia asi by som nešla ☹
my sme boli v Egypte ked mala dcerka rok a pol. ja som to brala hlavne preto ze sme sa dojcili, tak sme to vykryvali takto to pitie. a boli sme tam v auguste, ked na slovenksu boli 40-ky teploty, takze sme sa mali urcite lepsie v mori vo vode ako doma na zahrade v horucavach🙂🙂
s 2.rocnym by som tam nesla. ono je to jedno ci si v 3 hviezickovom, ci 5 hviezdickovom hoteli. to,ci dostanes faraona zavisi od toho co konzumujes minimalne. nan vplyvaju uplne ine faktory. aj ked saMOZREJME NEVRAVIM, ZE STRAVA VOBEC NIE. momentalne vcera, predvcerom a nasledujuce dni je tam cez den v tieni 38-40 stupnov, na slnku ani nepisem, takze tohto roku sa skoro oteplilo. to znamena, ze ked tam pojdes koncom maja, palavy budu hrozne. a momentalne je tam politicka situacia OK. toho sa nemusis bat. ono sa to sice moze zvrtnut hocikedy, ale to sa moze hocikde vo svete. my ideme smer Egypt o 3 dni. 🙂
ano, boli sme. maly nemal este ani dva roky, presne 1r aj 9mes a ja som bola tehotna. boli sme v decembri, bola tam prijemna teplota aj vody aj vzduchu, mali sme all inclusive, sukromnu plaz - to je zrejme uz tam standard a moc sa nam pacilo. Resort Sharm-Al-Sheik hotel Conrad, maly sa cele dni vyhral v piesku pri mori, obcas v mori a nebolo to preplnene turistami. mame odtial len tie najkrajsie spomienky. nemali sme ziadne zdravotne tazkosti ani my ani maly. ktrava bola prisposobena europanom, vzdy bolo min. 5 druhov jedla z toho vzdy aspon 1 cestoviny. manzel skusal, experimentoval, ja klasiku co sa mi videlo jedle vramci mojich tehu moznosti, ku koncu sme neodolali a davali sme aj zmrzlinu.....
do Egypta ani bez dietata a nieto este s detmi. nikdy neviete, kedy, kde a co tam vybuchne.
Nie, bola som bez dietata, dost spina, vsade ozbrojeni vojaci (boli sme na poznavacke - pobytovke, taka kombinacia). Tiez akoze 5-hviezdickovy hotel, podla mna na urovni 3*. S malym dietatom by som zvolila inu destinaciu. Mna Egypt tiez az tak nenadchol, podla mna su ovela krajsie krajiny.
@bubu84 ked sme boli v Egypte s manzelom my, skoncila som u doktora na injekciach a liekoch - mala som faraona, ale nie typickeho s hnackami, ale besné zvracanie... do konca pobytu som si davala preventivne lieky proti zvracaniu, pretoze mi tam bolo stale zle...
Lieky proti zvracaniu sme kupili v miestnej lekarni... nakoniec som lieky od toho doktora nebrala, lebo mi dal nejake antibiotika a ine srandy - kamoska lekarka mi to zistovala podla ucinnej latky v danych liekoch... takze po tejto skusenosti by som ja s malym dietatom nesla do krajiny, kde su mozne taketo crevne a zaludocne problemy... 😔
Ahoj, my letíme 10.6. do Hurghady, hotel Albatros Palace, je to fajn hotel, už sme tam boli takže máme overené, syn má 15 mesiacov,
beriem plnu lekarničku, a dufam, že vsio bude OK
Ahoj, my sme boli s malym minuly rok, mal necelych 5 mesiacov a bolo super... odporucam 🙂
ahojky, bola som v Egypte v máji aj v auguste a netrúfla by som si vziať tam malé dieťa... aj pre mňa to bolo dosť náročné taká zmena klímy. A isť k moru a stráviť väčšiu časť pobytu v klimatizovanej izbe alebo komplexe, tak to by som volila radšej menej horúcu destináciu.
ahoj, sice tvoja otazka znie, ci niekto bol s dietatom v Egypte, ale s 2 rocnym dietatom by som tam nesla, pamatam si, ake sme mali my s muzom problemy pred 6 rokmi s faraonom...a to sme mali 5 hviezdickovy hotel a bol naozaj aj na urovni...a brali sme aj tie ich lieky na hnacky, ale to taj chvilu trvalo, kym nam presli