ahojte,
chystám letnú dovču do apartmánu do Mahmutlaru, zaujíma ma, čo je to za mesto, a hlavne čo pláž a more? Je moc vlnisté, či pokojné? Hlboké alebo plytké? dočiahli ste, je čisté, je niekde tam prístav? more je najdôležitejšie pre nás. Ďakujem)🙂
čiže je tam poriadne vlnisté a hlboké more kolom tej piesočnatej pláže , áno ?🙂 nedá sa okúpať ?:D ani v blízkych dedinách, stále to isté? myslím OBA napríklad pláž,,alebo tak, nedá sa nikam prejsť kde je to menej burlivé?dakujem
@marina24 zavisi. My sme boli v Mahmutlare pred 5 rokmi a more cely cas pokojne 🙂 raz bola cervena zastava. Ked sme tam boli my, Mahmutlar este nebol uplne vybudovany, stale sa tam stavalo, trosku neporiadok. Ale je tam super supermarket a mne sa tam skutocne pacilo. Promenada popri mori je krasna, chodia tam autobusy a dolmuse (miniautobusy) do alanye. Ked bude cervena zasyava, bezte na hrad do alanye alebo sa len tak prejst. Prajem peknu dofcu 🙂
@marina24 bola som, ale už 15 r nazad😁mesto pekne, pláž pekná more stále búrlivé, zo začiatku plytké, ale na môj vkus sprudka hneď hlbsie. Často bola červená vlajka, pláž drobný strk.Prístav si nepamätám tuším nebol