Ahojte boli ste uz niekedy v egypte a ubytovaný v hoteli Hawaii Caesar Palace a ake mate stade skúsenosti s priatelom by sme chceli ísť v auguste.
Ja sa normalne pýtam tak ked neviete normalne odpisat tak nechapem načo odpovedáte..
@lucinka963 popýtaj sa v skupine kde sa dosť aktívne diskutuje aj o recenziách na konkrétne hotely
https://www.modrykonik.sk/group/2170/
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g29754...
usetrime ti hladanie, tu mas 772 recenzii a cez 1000 fotiek od ludi z celeho sveta, a pravdupovediac, nevyzera to dobre, priemerny az lacny hotel
V egypte velakrat ale nie v Hawai C,nevyhovuje mojim poziadavkam
@tenerifka presne. Tiez ho prave pozeram. Nic mo...3* maximalne
@lucinka963 kedy tam chces ist? Myslim vseobecne Egypt
V auguste sme chceli ist
@lucinka963 odhliadnuc od toho, ze tam bude strasne horuco (ale zase ak nebudete chodit po pamiatkach a len pri mori, tak ok), bude tam plno skolopovinnych ukricanych deti, ktore urcite na pohode nepridaju(ak idete na dovolenku ako par). Ak chces klud a uzit si to,tak treba vybrat 5* drahy hotel, kde nie su tobogany, alebo ist az v septembri
@lucinka963 v auguste tam budu 40ky bude utrpenie byt co i len v bazene lebo sa spalis + co tvrdi Tenerifka
@lucinka963 my sme boli plavat s delfínmi s parom, kotry bol ubytovany v tom hoteli a neboli velmi spokojni, nebavili sme sa moc, ale ze im ani nemenili postelne pradlo, vyjadrovali sa tak negativnejsie celkovo. Ale bol to velmi strucny rozhovor len cestou tam, kedze nas bral mikrobus a pristupili k nam po ceste.
@lucinka963 Pripojím sa teda do diskusie aj ja.My sme tiez tento rok vybrali Egypt-hotel Caribbean Word soma bay na odporučenie v CK.Ideme 30.7 na 10 noci.Ze čo sa týka hotelov Hawai neodporúčala nám ísť , ja som ich tiez predtým pozerala na nete.Vybrali sme teda toto koli pieskovej plazí bez koralov.Este sme zvažovali Alí Baba palace a Titanic Palace.Tiez ideme v hlavnej sezóne keďže mame školácku.Boli sme uz Turecko, Chorvátsko,Bulharsko a chceme vidieť aj niečo ine,mame taký cieľ ze vždy ked more tak niekam kde sme neboli.
chod na tripadvisor a tam si precitaj hodnotenia...Urcite cely MK cestoval prave tam