Boli ste niekto v Hilton al Hamra beach, SAE?

dedoo
13. okt 2019

Ahojte bol niekto v tomto hotely?Dajú sa odtiaľ podnikať výlety do Dubaja? Pripadne viete mi niekto odporučiť cenovo výhodný hotel v Dubaji ale cez Ck.Dakujem 🙂

yanni
13. okt 2019

@dedoo jasne, od vsadial sa dague podnikat vylety. Bud na vlöastn u pöst alebo sa spytate prima v hotell a tam var uz odporucia. Co sa hôtel tyka, cez CK neviem, my bukujeme vzdy len na vlastnu pät, Vsetko a pocelom svete. booking. com

yanni
13. okt 2019

@dedoo inak hilton, ked uz ide o ten hotel, je aj prima v Dubai City. Maju vlastny Beach Club so sukromnym pristupom na plaz. super su este Jumeirah, tych je viac, je to siet hotelov.

vilma7
13. okt 2019

Ja som si bookovala hotel sama cez booking.com, trojhviezdickove v Dubaji nie su drahé, bolo by to podľa praktické ak chcete podnikať výlety tam. Cez CK žiaľ neporadim ani ja, čo je cenovo výhodný?

dedoo
autor
13. okt 2019

@vilma7 cena je podľa mna super..z Bratislavy pre 2 dospelé osoby a jedno 8 ročne dieta all inclusive 2500€ termín od 28.2-6.3 len to počasie neviem aké bude 🙂

yanni
13. okt 2019

@dedoo pocasie je vtedy uz fajn.aj voda je dobra. Najhorsie je december a januar. Od po/konca februara je uz teplo. My sme ca. 1,5 hod. let od UAE. Chodime casto aj len tak na par dni ako short trip cez vikend.

missdiva
13. okt 2019

@dedoo nebola som tam, vylety sa urcite daju ale zda sa mi to daleko. cez cestovku ti neporadim, lebo s tym nemam skusenost. hladala by som ale hotel na na jumeirah beach, to je aj blizko mesta.

dedoo
autor
23. okt 2019

@yanni dakujem viete mi poradiť aj nejaký zábavný park pre 8 ročného chlapca? Rozhodujem sa medzi IMG World of adventúra, motiongate dubai, legoland dubai alebo kde sa Vám páčilo??🙂)