Boli ste niekto s deťmi v Hotel Pavlo napa Beach na Cypre?

sunny15
20. jan 2020

Ahoj, máte skúsenosti s týmto hotelom?Bol tu niekto s deťmi?

tamialexis
20. jan 2020

ja som tam sice nebola, ale zvažovala som ho tiež tento rok, ale neprišiel mi akokoľvek som sa na to pozerala ako hotel pre deti, skor pre pary 🙂 preto som ho zo zoznamu škrtla

simca75
21. jan 2020

My sme boli aj s deťmi a bolo super bývali sme v malej vedľajšej budove s výhľadom na more (výhľad bol ale zakrýval ho susedný hotel zprava a rozostavaný hotel zľava) inak izba čistá, pekná. Strava bola TOP každý si niečo našiel. Hlavne veľký výber a tematické dni. No polievky boli hnusné ich cyperská bola vegeta s vodou a paradajková bola ako sójová omáčka s kečupom. Mali sme len polpenziu v reštaurácii takže obed neviem posúdiť . Ale v okolí sú reštaurácie kde sa dá dobre najesť. Bazén bol vyhrievaný vždy čistý. Na pláži boli lehátka za 8€/deň. Krištáľovo čistá voda s pieskom vhodná aj na šnorchlovanie, v blízkosti nissi beach a plážovej promenády vedúcej až do centra. Asi by sme sa tam vrátili keby pre nás mali izbu.

sunny15
autor
22. jan 2020

@simca75 ďakujem za potešujúcu správu😊Trošku som sa obávala,či tam nie je veľký hluk,predsa je to mestský hotel.A tiež budeme mať polpenziou,sú c tam blízko potraviny?Kde by sme kupovali vody?

simca75
22. jan 2020

Hluk tam nebol možno len v izbách orientovaných na ulicu a potraviny sú cez ulicu BEST BUY ceny boli trochu drahšie ale my sme kupovali len balík vody nejaký džús a keksy takže ok
Len taká malá poznámočka na záver: stretli sme iný slovenský pár a ti nám neodporučili hotelové kaderníctvo tak by som sa mu vyhla.
Keď ešte potrebuješ nejaké info alebo vlastne fotky tak mi kľudne napíš rada pomôžem 😊

sunny15
autor
1. feb 2020

@simca75 ahoj 😁 vďaka no ak máš nejaké fotky ktoré by si mi mohla poslať,tak to by bolo supeeer 👍

simca75
3. feb 2020
simca75
3. feb 2020

Plavba loďou ku Famaguste

sunny15
autor
4. feb 2020

@simca75 vďaka pekne 😁