Ahoj, máte skúsenosti s týmto hotelom?Bol tu niekto s deťmi?
My sme boli aj s deťmi a bolo super bývali sme v malej vedľajšej budove s výhľadom na more (výhľad bol ale zakrýval ho susedný hotel zprava a rozostavaný hotel zľava) inak izba čistá, pekná. Strava bola TOP každý si niečo našiel. Hlavne veľký výber a tematické dni. No polievky boli hnusné ich cyperská bola vegeta s vodou a paradajková bola ako sójová omáčka s kečupom. Mali sme len polpenziu v reštaurácii takže obed neviem posúdiť . Ale v okolí sú reštaurácie kde sa dá dobre najesť. Bazén bol vyhrievaný vždy čistý. Na pláži boli lehátka za 8€/deň. Krištáľovo čistá voda s pieskom vhodná aj na šnorchlovanie, v blízkosti nissi beach a plážovej promenády vedúcej až do centra. Asi by sme sa tam vrátili keby pre nás mali izbu.
Hluk tam nebol možno len v izbách orientovaných na ulicu a potraviny sú cez ulicu BEST BUY ceny boli trochu drahšie ale my sme kupovali len balík vody nejaký džús a keksy takže ok
Len taká malá poznámočka na záver: stretli sme iný slovenský pár a ti nám neodporučili hotelové kaderníctvo tak by som sa mu vyhla.
Keď ešte potrebuješ nejaké info alebo vlastne fotky tak mi kľudne napíš rada pomôžem 😊
ja som tam sice nebola, ale zvažovala som ho tiež tento rok, ale neprišiel mi akokoľvek som sa na to pozerala ako hotel pre deti, skor pre pary 🙂 preto som ho zo zoznamu škrtla