Rozmyslame nad tymito hotelmi - mame 2 male deti a ide nam hlavne o to,aby to bolo co najlepsie pre ne - hlavne pristup do mora.
Ako byva na Krete v polke septembra? Je este dost teplo na kupanie?
dakujem
Práve sme sa vrátili z Carolina Mare... Pekný čistý hotel, nič extra, nanovo prerobený, všade blízko. Piesočná pláž, dobrý prístup k moru. 2 dni riadne fúkalo, boli aj vlny, ale našej sa to páčilo 🙂 Ak ťa ešte niečo zaujíma, píš IP. 🙂
Ahoj. V Carolina Mare sme boli koncom Juna. Kazdemu odporucam. Velmi prijemny personal ochotny. Vsade blizko. Ci uz do mora k bazenom , baru , toaletam. Bolo vsetko ako ma byt . Boli aj vlny aj chladnejsie. Moja 4 rocna dcerka si to uzila. Pobehovala z bazenu do mora a do baru pre melony a vodu. Moji rodicia dnes odleteli do Zorbas Vilage. Ked sa vratia dam vediet.
@anike ahoj my sme si tento rok vybrali Hotel Carolina Mare...mozes mi povedat ci Vam tam fukal aj velmi vietor? a pises,ze chladnejsie? vecer bolo chladnejsie alebo cez den?
Pekný deň,
boli ste už niekto tento rok v Carolina Mare ? Ak áno, ako bolo ?
Na sardinii je vyborny hotel, vola sa callaserena village, ten je ako stvoreny pre deti, boli sme tam v juli. Deti maju slovenskych animatorov, ktori sa im venuju kazdy den, vecer maju diskoteku v amfiteatri. Chodia tu aj s ippne malymi mimi. Viem z to nie je kreta, ale keby som mala dieta, tak isto idem do calasereny.