Boli ste na Kréte v Zorbas Village alebo Carolina Mare?

mila23
22. aug 2015

Rozmyslame nad tymito hotelmi - mame 2 male deti a ide nam hlavne o to,aby to bolo co najlepsie pre ne - hlavne pristup do mora.
Ako byva na Krete v polke septembra? Je este dost teplo na kupanie?
dakujem

sandria33
23. aug 2015

Na sardinii je vyborny hotel, vola sa callaserena village, ten je ako stvoreny pre deti, boli sme tam v juli. Deti maju slovenskych animatorov, ktori sa im venuju kazdy den, vecer maju diskoteku v amfiteatri. Chodia tu aj s ippne malymi mimi. Viem z to nie je kreta, ale keby som mala dieta, tak isto idem do calasereny.

jamabe
23. aug 2015

Práve sme sa vrátili z Carolina Mare... Pekný čistý hotel, nič extra, nanovo prerobený, všade blízko. Piesočná pláž, dobrý prístup k moru. 2 dni riadne fúkalo, boli aj vlny, ale našej sa to páčilo 🙂 Ak ťa ešte niečo zaujíma, píš IP. 🙂

anike
23. aug 2015

Ahoj. V Carolina Mare sme boli koncom Juna. Kazdemu odporucam. Velmi prijemny personal ochotny. Vsade blizko. Ci uz do mora k bazenom , baru , toaletam. Bolo vsetko ako ma byt . Boli aj vlny aj chladnejsie. Moja 4 rocna dcerka si to uzila. Pobehovala z bazenu do mora a do baru pre melony a vodu. Moji rodicia dnes odleteli do Zorbas Vilage. Ked sa vratia dam vediet.

viktoriasz
19. mar 2016

@anike ahoj my sme si tento rok vybrali Hotel Carolina Mare...mozes mi povedat ci Vam tam fukal aj velmi vietor? a pises,ze chladnejsie? vecer bolo chladnejsie alebo cez den?

summerlili
24. jún 2016

Pekný deň,
boli ste už niekto tento rok v Carolina Mare ? Ak áno, ako bolo ?