Boli ste na dovolenku v Grécku a na gréckych ostrovoch v roku 2012?

mikavo
30. júl 2012

Minulú letnú sezónu malo veľa dovolenkárov problémy s odletom v Grécku kvôli štrajkom, aké máte skúsenosti v tejto letnej sezóne 2012? Odporúčate ísť do Grécka? Boli ste v Grécku alebo na gréckych ostrovoch v septembri? Myslíte že by sa all inclusive dokázalo stravovať aj cca 2 ročné dieťa? Vďaka za vaše rady a postrehy.

evula34
30. júl 2012

My sme sa vrátili z Kréty pred týždňom, boli sme tam na týždeň. Všetko bolo v poriadku, žiadne problémy, Gréci sú milí a ochotní, žiadny problém. A stravu pre 2 ročné dieťa all incl. odporúčam, pretože máš možnosť vybrať si... my chodíme vždy na all inclusive je to výhoda hlavne kvôli tomu stravovaniu.
Máte už niečo vybraté, alebo len zvažujete.... ja Grécko odporúčam, teda čo sa Kréty týka, tak bez problémov....

manittu
30. júl 2012

ja odporucam zase Korfu, neterka sa vratila z dovolenky, bola 3t, ziadne problemy neboli...

lucinka133
4. aug 2012

My sme boli minulý rok, tiež v čase ako mali štrajky na kréte, ale nič sme nepicítili, velmi dobre bolo. Mala mala 18mes. strava ok, all incl. na výber vsetkeho. Nikto nemal nijaké obtiaže. Odporúcam...

kvetinqa
4. aug 2012

Tem o situacii v Grecku je tu habadej... treba skusit hladat aj tam..

My sme boli tento rok na Zakynthose, ja all inclusive nemam rada, rada skusam miestnu kuchynu, takze stravu sme riesili individualne a nelutujem.... Na ranajky nam maly jedol cerealie s mliekom, desiate a olovranty sme riesili ovocim a jogurtami, no a obedy a vecere sme si dali vzdy v nejakej taverne... Absolutne ziadne problemy sme v Grecku nezazili, prave naopak. Vsade o dost menej ludi, greci mili, priatelski, ceny o dost nizsie... Urcite odporucam...

marulka83
4. aug 2012

My letime o 4 tyzdne na Corfu,tak som zvedava. All inclusive jednoznacne