Boli ste na dovolenke v Lido di Jesolo?

mikavo
10. apr 2013

Ahoj, zaujima ma, ci ste uz dovolenkovali v Lido di Jesolo, ak ano, tak v akom hoteli, ako ste boli spokojni a kedze vacsina hotelov ma obmedzenu kapacitu parkovacich miest, tak ci je problem najst si ine napr. platene alebo aj bezplatne parkovisko. Dakujem za vase rady a postrehy.

irriss
10. apr 2013

Via (ulice) jmenem PADOVA je jedina, kde jsou parkoviste volna...t.j. bezplatna. V lete vsak spise zapomen i na tuto moznost v teto ulici.. 😎
Jinak je VSE placene..
ALE..u hotelu jsou parkoviste, ktere se neplati a jsou urcena pro hosty.. 😉

galaxy
10. apr 2013

ja som bola

bnm
10. apr 2013

je tam super, boli sme v hoteli adriatic palace, mozem len odporucit. a benatky su co by kamenom dohodil. dovezies sa do pristavu a velkopansky sa za par € doplavis lodnym busom priamo na nam. sv. marka 🙂

bnm
10. apr 2013

a este som zabudla, ze kusok je aj outlet - rovnaky ako parndorf, len lepsie znacky

sendy182
10. apr 2013

tiež ma to zaujíma 🙂 🙂 🙂
@mikavo

sendy182
10. apr 2013

@bnm cez čo ste šli?

sendy182
11. apr 2013

@irriss ahoj.....môžeš mi odporúčiť v IT neakú peknú čistú pieskovú pláž s dobrým hotelom kde je i bazén......a hlavne kľudné more?........... 🙂 🙂 🙂 🙂

mikavo
autor
11. apr 2013

@galaxy kde si bola ubytovana, ake mas skusenosti? podel sa o zazitky 😉

mikavo
autor
11. apr 2013

@bnm sla si autom? dalo sa parkovat? a hotel bol aky?

k_a_j_k_a
11. apr 2013

@mikavo ahoj, my chodime tiez a parkovisko mame pod apartmanmi. Inak, co som si vsimla, kazdy hotel / ubytko ma svoje vlastne parkovanie. Treba sa pytat priamo u nich.

lubina
11. apr 2013

@mikavo nie v Lesolo ale trochu viac na sever, v Le Caorle, bolo tam super a je to kratsia cesta, kedze sme isli autom bolo to pre nas dolezite 😉

mikavo
autor
11. apr 2013

@lubina o more je tam ok? myslim aj palze..

mikavo
autor
11. apr 2013

@k_a_j_k_a no ja stale neviem ci brat hotel s polpenziou alebo apartmany, ale tie su vacsinou bez stravy. A inac ake ceny bavaju v Taliansku, ja som este na dovce v Taliansku nebola, ale chceme ist kvoli pieskovej plazi a blizkosti do Talianska, Chorvatsko skor nie ako ano, lebo aj ta voda je tam chladnejsia a povecsine vsade kamienkove plaze.

k_a_j_k_a
11. apr 2013

@mikavo my ideme do Jesola 3.krat. Najskor sme chceli, ked boli deti male, ze je lepsie ist bez stravy a budeme si varit. Miesto a ubytko nam vyhovuje, cize zatial nemenime, no tento rok planujeme chodit sa stravovat.
Ceny su cca rovnake ako u nas, drahe je len maso 🙂

mikavo
autor
11. apr 2013

@k_a_j_k_a a chodite cez cestovku? mozes tu dat odkaz, kde by som si mohla pozriet tie apartmany?

k_a_j_k_a
11. apr 2013

@mikavo chodime na priamo. Lepsiu stranku som teraz nenasla: http://www.moving.it/sch/JESOLO-residence-MEERB...

Inak, je tu tema o Taliansku, takze Ti tuto asi za chvilku zavru.

lubina
11. apr 2013

@mikavo super krasne. Mali sme taky domcek v dovolenkovom areli, more bolo ozaj 150 metrov a nase domceky mali aj oploteny priestor a este aj vlastny bazen...........jaj hned by som sla zasa

bnm
11. apr 2013

@mikavo ano, autom, cesta v pohode cca 7 hod. hotel ma vlastnu podzemnu garaz, kde sme vzdy vedeli najst miesto, ale myslim, ze sa da parkovat aj pri hoteli. dole to bolo zdarma a za zavorou. hotel bol cisty, personal slusny a ochotny, bazen tak akurat, z neho vychod rovno na plaz, lehatka v cene na oboch miestach. nikdy sme nemali problem, ze by sme si nemali kam lahnut. strava tiez ok, i ked my sme mali len ranajky a ostatne sme riesili miestnymi restauraciami. vsetky izby su orientovane na more, kazda ma pekny velky balkon so stolickami a stolikom. ja rozhodne odporucam

bnm
11. apr 2013

@sendy182 no normalne po dialnici cez rakusko, co nasla navigacia 🙂 priznam sa, ze detaily si uz nepamatam 😉

mikavo
autor
12. apr 2013

Dakujem vam baby, se velmi zlate 🙂

petoro
5. aug 2016

@bnm prosím, kde je ten outlet? 🙂 🙂 🙂 🙂

petoro
7. aug 2016

@bnm ďakujem, už sme v Jesole, určite pojdem kuknuť 🙂

bnm
7. aug 2016

a ak chcete dobru restauraciu, odporucam Pappa e Pomodoro na Via Levantina 261. jedlo ako od talianskej mamy, lebo tam aj talianska mama vari :D a jediny kde maju paradajkovu polievku...

petoro
7. aug 2016

Ďakujem, my sme na opačnej strane, pri Aqualandii, takže je to dosť ďaleko 😉 Ale možno skúsime...

oli_
8. aug 2016
Používateľ oli_ je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od oli_.

Ahojte. Nejaké informácie o dovolenke v Lido di Jesolo + aj ostatné dovolenkové letoviská obľúbené rodinami s deťmi (Caorle, Lignano, Rimini) sú rozpísané v tomto článku:
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/dovolenka-v-taliansku-autom-a-s-detmi/. Tak si môžete prečítať a prípadne porovnať. Príjemné čítanie a peknú dovolenku!

ivka2226
Autor odpoveď zmazal
Zobraz