Maminy, neboli ste twnto rok alebo vlani Albansko? Vahame ci ist
@domi1512 áno ale neboli sme spoko
Bola som na juhu, kde je krasne more, ale sluzby otrasne. Reci o tom, ako je tam lacno, nie su pravdive. Za tie peniaze by bola vtedy all inclusive dovolenka. Cize videla som a nikdy viac, su krajsie destinacie s lepsim servisom. Ale ja som uz narocna 🙂
Kolegyňa minulý rok,uz by nešli hoc nebolo zle.
My sme boli minulý rok v Dhermi a bolo super, promenáda a more bez výhrad , pláž každé ráno čistili, lehátka boli grátis, sprchy na pláži a aj občerstvenie. Stravovali sme sa výlučne v reštauráciách a ceny boli ozaj viac než priaznivé. Bývali sme na pláži, vlastne tam sú hotely pozdĺž celej pláže, zopár krokov a si v mori. Kto povie, že je tam otrasne, asi nevie vybrať. Túto lokalitu určite odporúčam.
Kočky co ste tam boli , boli ste v hoteloch či aj apartmánoch.Muž mi teraz ukazoval apartmán na 6 noci za cca 400e mne sa to nezdá.Skrs dcéru nemôžeme hotel( je autistka a diabetička,radšej by som varila to by sme na csetovi ach dali) .Našiel to cez booking ja by som rada mala aj delegáta keby dačo.
@alandra sboomingom mam iba dobre skusenosti aj ked v albansku sme este neboli... Alebo skus airbnb su to prenajate byty/domy tiez super skusenost ale na druhej strane osobne vyberam iba tie s recenziami ci na bookingu alebo cez airbnb...
@olivia_c ahoj, takto dovolenkujeme všade a tento rok sa chystame do albánska. Citala som, že s cestovaním to tam je celkom “zaujímavé”, že aj malo km trva dlho. Ako to prosim je? Je to ozaj take šialene? Tiež mam taku predstavu, že prejdeme každý druhý den kusok nižšie, len neviem, či potom nebudeme posledný den cely cestovat len z juhu na sever 🤭😀
Ahoj, bola som, ale davnejsie v 2016.