Boli ste na dovolenke na Liptove v penzióne Villa Flora?

patka6
17. máj 2012

Celkom sa mi to zapacilo ako to tam vyzera🙂

mirkakab
17. máj 2012

ahoj, my sme boli v Liptovskom Jáne v hoteli Avena a práve včera som platila zálohu, ideme tam zase. Krásne prostredie tam je. Tento penzion nepoznám čo píšeš .

borocka
17. máj 2012

@patka6 my sme boli v tejt oflore, bolo tam super, hlavne mily majitel, mali sme stastie aj na milych spolu dovolenkujucich. takze bola som fakt spokojna. navyse si mozte vymysliet super program, tatry, pribilina, vlkolinec, lipt.mikulas........vsetko tak blizko

patka6
autor
17. máj 2012

@borocka boli ste tam aj s drobcom? lebo my mame malu babu, bude mat rok a pol v lete a zda sa mi ze pre deti to tam je fajn🙂 A boli ste v tej chatke ci v penzione? lebo som pozerala ze tam je aj aj, a kde ste chodili s malym babom? aj kupat sa tam da niekde?vdaka🙂

tea333
17. máj 2012

my sme boli v penzione alzbeta, skus tiez pozriet, mali sme tam detickovske stretkp

borocka
17. máj 2012

@patka6 no,boli sme v tom dome.......oni maju cukraren s ubytkom, ale aj rodinny dom a na poschodi porobene ubytko, tak sme boli v tom dome. moj patko mal vtedy nieco cez dva roky. dostali sme podkrovnu izbu s vlastnou kupelnou aj terasou. ja som bola velmi spokojna.
dedina aj prostredie su naozaj pekne, da sa tam priamo ist kupat na kupko pripadne tam maju aj take prirodne "kupele" s teplou bublinkovou vodou. nedaleko je jaskyna. urcite ti odporucam ist aj do pribiliny ( asi pol hodina cesty), tam cez vikendy mavaju super akcie a jazda na konikoch, krmenie oviec a koz, nas maly to miluje.

patka6
autor
22. máj 2012

@borocka dakujem za infosky, asi tam predsa len pojdeme🙂 do toho penzionu asi, nevies ako tam je vybavena spolocna kuchynka?

patka6
autor
22. máj 2012

@borocka a ozaj kedy ste tam boli? lebo my rozmyslame teraz v polke juna, lebo cez jul, august sa da len na tyzden a to je vela pre nas

borocka
24. máj 2012

@patka6 no my sme tam boli v auguste minule leto. pocasie nam vyslo super. a kuchyna......tak v tom dome kde my sme byvali bola len taka malicka, chladnicka s mraznickou, mikrovlnka, klasicky sporak, a zakladne vybavenie ( taniere, pribory, pohare, nejaka jar, cukor, sol,.....) vonku bol gril aj ohnisko.

patka6
autor
13. jún 2012

@borocka vdaka 🙂 no my tam ideme teraz v piatok a ma byt riadne teplo, nejak na kupalisko sa nam nechce, ale kde vsade sa tam da este ist co stoji za to? dakujem krasne🙂

borocka
13. jún 2012

@patka6 tak my sme si odskocili do tatier ( je to asi hodina cesty na strbske pleso), boli sme v pribiline-to je stara drevenicova dedinka ( cez vikendy tam robia skvele akcie, pohladaj na nete. stoji to za to) ta je tak 20minut cesty. boli sme vo vlkolinci-ten je tak polhodky vzdialeny, boli sme v demenovskej ladovej jaskyni ( patko bol v nosici,cele to prespal. ale super mu to pomohlo vtedy na dychanie), tam asi 2km za dedinou je jaskynka ( v tej sme neboli, spravili sme si len prechadzku ku nej, pekne po rovinke. maly spal ako zabity 😝 ). a jeden den sme boli len tak v dedine, sravili sme si turu na vleky, popozerali sme si kostoli, stare drevenice.
tam na ubytoku vam urcite poradia, len sa spytajte. majitelia boli fakt zlati 😎

tak dufam ze sa vam bude pacit a uzijete si to

mentenwirt
28. máj 2013

@mirkakab
tip www.mentenwirt.at
hovoria SK!! super ceny s detmi,krasna aktivna dovolenka
len 350km od Blavy