Celkom sa mi to zapacilo ako to tam vyzera🙂
my sme boli v penzione alzbeta, skus tiez pozriet, mali sme tam detickovske stretkp
@patka6 no,boli sme v tom dome.......oni maju cukraren s ubytkom, ale aj rodinny dom a na poschodi porobene ubytko, tak sme boli v tom dome. moj patko mal vtedy nieco cez dva roky. dostali sme podkrovnu izbu s vlastnou kupelnou aj terasou. ja som bola velmi spokojna.
dedina aj prostredie su naozaj pekne, da sa tam priamo ist kupat na kupko pripadne tam maju aj take prirodne "kupele" s teplou bublinkovou vodou. nedaleko je jaskyna. urcite ti odporucam ist aj do pribiliny ( asi pol hodina cesty), tam cez vikendy mavaju super akcie a jazda na konikoch, krmenie oviec a koz, nas maly to miluje.
@patka6 no my sme tam boli v auguste minule leto. pocasie nam vyslo super. a kuchyna......tak v tom dome kde my sme byvali bola len taka malicka, chladnicka s mraznickou, mikrovlnka, klasicky sporak, a zakladne vybavenie ( taniere, pribory, pohare, nejaka jar, cukor, sol,.....) vonku bol gril aj ohnisko.
@patka6 tak my sme si odskocili do tatier ( je to asi hodina cesty na strbske pleso), boli sme v pribiline-to je stara drevenicova dedinka ( cez vikendy tam robia skvele akcie, pohladaj na nete. stoji to za to) ta je tak 20minut cesty. boli sme vo vlkolinci-ten je tak polhodky vzdialeny, boli sme v demenovskej ladovej jaskyni ( patko bol v nosici,cele to prespal. ale super mu to pomohlo vtedy na dychanie), tam asi 2km za dedinou je jaskynka ( v tej sme neboli, spravili sme si len prechadzku ku nej, pekne po rovinke. maly spal ako zabity 😝 ). a jeden den sme boli len tak v dedine, sravili sme si turu na vleky, popozerali sme si kostoli, stare drevenice.
tam na ubytoku vam urcite poradia, len sa spytajte. majitelia boli fakt zlati 😎
tak dufam ze sa vam bude pacit a uzijete si to
@mirkakab
tip www.mentenwirt.at
hovoria SK!! super ceny s detmi,krasna aktivna dovolenka
len 350km od Blavy
ahoj, my sme boli v Liptovskom Jáne v hoteli Avena a práve včera som platila zálohu, ideme tam zase. Krásne prostredie tam je. Tento penzion nepoznám čo píšeš .