Ahojte maminky i nemaminky,na budúci týždeň sa chystáme do letoviska Zaton,chcela by som sa spýtať ak tam niekto bol,ako tam bolo 😅 ,či ste boli ubytovaný v komplexe v aparmánoch,či je pekná pláž-ďakujem 😀
Olik2009 boli sme minuly rok a bolo tam supersky, vyborne animacie, strava, ubytko v borovicovom lesiku v tom lesiku vselijake preliezky a hojdacky, dlho plytke more, strkopieskova plaz - no fakt dobre len vtedy bolo tak chladnejsie, ale to bola asi jedina nevyhoda 😉
My sme tam boli 2 roky dozadu, akože pre malé deti je to myslím super, tiež nebolo ideálne počasie na kúpanie ale aj tak sme sa tam nenudili, odporúčam aj výlet do Zadaru, tam je pekný prístav aj historické centrum...
Prosim Vás ten kto bol v Zatone je tam možnosť pračky? Myslím vo vnútri v rezorte ideme na 2 týždne s 2 malimi deťmi a ak by sa tam dalo oprat brali by sme menej oblečenia …
ahoj
my sme tam boli minulý rok.., to sme boli prvýkrát v Chorvátsku...a ja som bola sklamaná 😖 .......boli sme ubytovaní u jedného pána v byte......a chodili sme sa kúpať do zátoky..bol tam piesok..ale mne to prišlo skôr ako blato.. 😖 ....nič moc.............kúsok odtiaľ bola pláž, kde bolo otvorené more....tam to bolo pekné....aj ubytovania tam boli iba cez cestu....ale mne sa páči pláž s malinkými kamienkami...tam boli troška väčšie.....