Bol niekto tento rok v Promajne v Chorvátsku?

spartakt
13. júl 2019

Ahojte, chcel by som sa opytat ake su v Promajne moznosti, videl som na mape ze su tam dva obchody, nejaka jedna pekaren, stanok s ovocim... a tak by som rad uvital info ak uz niekto antukalne tento rok bol, ze co vsetko tam je, ci napriklad su tam aj nejake stanky vecer, palacinky alebo najeke podobne veci... na nete sa toho vela docitat a z fotiek vidiet neda ☹ a kolko je to cca min do centra Baska Voda kde je toho uz velmi vela, kedze sme tam chodili z Brely a to uz poznam viac, len Promajna je z druhej strany Baska Vody... za vsetky info vopred dakujem 🙂

zuzpap
13. júl 2019

my sme boli dávnejšie, palacinky piekli na pláži, cesta do Bašky Vody cca 35 - 40 min. normálnej chôdze, je tam osvetlený chodník popri mori, dá sa aj s kočíkom...Hotel Alem v Baško Polje zvykne mať nejaké animačné programy, tak budete mať spestrenie po ceste...

miku1
13. júl 2019

V Promajne máš toho viac než dosť podľa mňa. Palacinky, pekárne, obchody, reštaurácie....pláž je podľa mňa super, jemné kamienky, do vody ti ani topánky netreba. Atrakcie aj pre deti. My sme v Krvavici, čo je od Promajny tak cca 25 minútová prechádzka, do Bašky to máš tak cca 45 minút peši popri pláži. Akurát včera sme si dávali prechádzku Krvavica - Baška Voda, cesta nám trvala 1,5 hodiny. My bežne chodíme vrámci prechádzky do Promajne.

spartakt
autor
14. júl 2019

@miku1 vdaka za odpoved 🙂 tak to ma potesilo... a videli ste tam aj nejaky skakaci hrad vecer alebo nieco podobne? lebo mala ma 3,5 roka a ten skakaci vo vode co vidiet na webkamere este nieje pre nu... vlani sme boli v biograde a tam mala kadeco a dokonca aaj kolotoce tak snad nebude az tak sklamana... ale bol tam pretlak na plazi a nepacilo sa nam tam vobec nejak... tak sme volili nieco kludnejsie...

miku1
14. júl 2019

@spartakt Neviem, ci Promajna je kludnejsia, na mna aj tam je vela ludi a plne plaze. Su tam skakacie trampoliny, hrad som si nevsimla. Jedni ihrisko je tam nove, ako sa vychadza z Promajne na Basku....Nepresli sme ju komplet celu, takze neviem o vsetkom.