Biograd - ubytko blízko mora

jajoto
26. apr 2018

Info na ubytovanie. Žienky dajte tip na dobré a hlavne blízko mora ubytovanie.

alyn
26. apr 2018

@jajoto my sme kupili Adria apartments hned pri plazi Bosana ideme s dvomi malymi detmi. Kupili sme cez booking. Este sme tam neboli ale jedna baba tu to odporucala. Vyhlad na more plus dobre recenzie

gastanovykvet
26. apr 2018

V biograde sme boli minuly rok.. nám sa veľmi páčilo môj drahý si biograd úplne zamiloval a tento hotel je priamo pri mori..pred hotelom sa prechádza veľa turistov. Dnu v hoteli som ale nebola..

alyn
26. apr 2018

@gastanovykvet ahoj a o akom hoteli hovoris? das link? Dakujem) teda je to tam vhodne pre deti? a plaze su podla Teba ake? my budeme mat totiz 1rocneho a 3rocnu... Dakujem krasne

alyn
26. apr 2018
gastanovykvet
26. apr 2018

No ten Adria... ten je tam priamo v tej rušnej časti v biograde... my sme boli Diana & Josip Mobile Homes, Put Solina 55, 23210, Pajūrio Biogradas, Chorvátsko, tam si odparkujes auto a peso ideš na plaz.. raňajky všetko na plazí. Super že nemusis s autom.. ale tento rok by sme hľadali iné ubytovanie..
Jedna baba z modrého koníka si chválila tento hotel. Crvena Luka Hotel & Resort, Crvena Luka 1, 23210, Biograd na Moru, Chorvátsko
Tam sme boli len na plazí ale v hoteli sme neboli ubytovaný... plaz je pekná čistá, kľud ticho.. voda nie je hlboká.. ale je to ďalej trosku od rušného biogradu je to taká zátoka... tam je to vhodne pre malé deti...
Ale pre môjho priateľa nie on má rad ruch.. a nie kľud.

gastanovykvet
26. apr 2018

My ideme tento rok asi pozrieť obľúbené miesto Rakúšanov... POREC TAK UVIDÍM ŽE ČO JE LEPŠIE ČI BIOGRAD ALEBO porec

gastanovykvet
26. apr 2018

Ja som myslela že myslíš tento hotel Adria 😂😂😂😂

jajoto
autor
26. apr 2018

@alyn kedy idete?

alyn
26. apr 2018

@jajoto 30.07 na 9 noci tusim

hettinka
26. apr 2018

@jajoto aké? Hotel? Apartmán? Hotelový rezort?
My ideme 4km odtial do rezortu Crvena Luka do hotelového apt. s PP ... boli sme sa tam pred pár rokmi pozrieť, tento rok to ideme vyskúšať s ubytovaním, podla popisu aj hodnotení to vyzerá dobre, prostredie tam super, uvidíme, aká bude strava a ostatné služby.

Hotel ADRIA je nie úplne pri mori, je to hore takým briežkom ďalej od mora. Mne sa priamo v Biograde nepáčila mestská pláž, je to väčšie a rušné. Chodievame kúsok odtial do menšieho strediska Sv. Filip i Jakov, bola som tam už aj na apt., aj v hoteli Alba a páči sa nám tam.

jajoto
autor
26. apr 2018

@hettinka skôr apartmán by som brala

hettinka
26. apr 2018

Pozrela by som niečo medzi Biogradom a Jakovom, vlastne to už je prepojené apartmánmi tie dve strediská. My sme si tam vždy našli na blind, je tam toho spústa.
Alebo ak chceš cez CK, tak Vítkovice tour alebo Globtour tam majú lacnejšie ubytko aj v hoteli, aj v hotelových apt. Croatia, alebo aj v takej vile s klubovými službami.

jajoto
autor
26. apr 2018

Ok ďakujem za tip