ahojte, v auguste sa chystáme prvýkrát na dovolenku k moru. Chceli by sme ísť do Biogradu a ubytovanie si nájsť až na mieste ... môžte mi dať nejaké užitočné rady, ak s tým už máte skúsenosť ... vopred ďakujem 🙂
Ahoj my ideme v pondelok cez cestovku do hotel.
AJ MY IDEME DO BIOGRADU 4.AUGUSTA
ahojte,my ideme nedaleko biogradu,vola sa to SV.Filip i Jakov- vraj asi 3 km od Biogradu.Ideme uz buduci vikend na tyzden,cela rodinka,svagrine 3 s rodinami,detmi.teda ide nas 17 ludi,z toho 9 deti.)to bude zabava😉tesime sa.ideme cez cestovku,bol problem najst ubytko pre tolko ludi pri sebe a v cestovke nam to vybavili.Ideme do apartmanov,ale planujeme si stravu priplatit na mieste.aspin polpenziu.uz som bola v chorvatsku vselikde,ale v biograde este nie,takze uvidime😉pocasie ma byt uz pekne,na ten tyzden prelom jul august okolo 33st.
Ahoj, my chodíme do Biogradu každý rok. Vždy na blint, ubytovanie si nájdete ľavou zadnou 🙂 Ešte si budete vyberať. Pri cestách Vás budú sami oslovovať páni na mopedoch, nebojte sa s nimi ísť, ukážu Vám kde sa dá ubytovať.Je tam naozaj krásne, je to naša srdcovka. My ideme 3.augusta 🙂
Boli sme v Biograde aj my keď sme ešte chodievali do Chorvátska.... Tuším sme boli v hoteli Ilirija.... fantasticky som sa tam vždy napráskal na večeri... 🙂 Inak ak nechcete jesť domácu zaváranú stravu, tak v Chorvátsku minimálne s polpenziou.... v reštikách sú strašné ceny.
@lulape ahoj nemáš nejaky kontakt už overeny prosím? my chcem ísť s dvoma deťmi a nechdem na blint bojím sa dik. čo najbližšie k moru:
@frisnica26 nemám, bohužiaľ 🙁 my fakt chodíme stále na slepo. Ale nikdy nebol problém niečo pekné nájsť. Čo naisto Ti môžem zabezpečiť je v Gornji Karin. Tam máme apartmánovy dom. Je to 20 km od Biogradu. Také východiskové miesto na všetky strany. Ale to je skôr pre bezdetný pár, ktorý chodí po výletoch 😐
Ahoj, teraz sme sa zo synom vratili z gradacu.krasne miesto ale isli sme cez cestovku.ale vela penzionov a vonku mlade baby s tabulami ktore lakaju hosti.takze ubytovanie urcite nebude problem