Bibione - skúsenosti

19. apr 2024

Ma niekto skusenosti s dovolenkou v Bibione, prípadne tip na ubytovanie?

indiankaindi
19. apr 2024

Je tu skupina, ktorá rieši dovolenku v Taliansku a väčšina príspevkov je o Bibione. Za seba odporúčam všetkými 20. Super destinácia, či pre rodinu, pre dvojicu, alebo pre seniorov. Centrum mesta je položené tak ideálne, že prakticky odvšadiaľ je to kúsok. Pláž je veľká, udržiavaná. Služby perfektné, vyžitie pre deti aj dospelých, reštaurácie super, jedlo výborné. Ceny sú dostupné, komunikácia s domácimi fajn, snažia sa porozumieť, hovoria hlavne nemecky, anglicky je to asi tak, že rukami, nohami. Ale dohovoríš sa, dostaneš, čo potrebuješ. Typickí Taliani, nikam sa neponáhľajú, nezvyknú sa vytočiť, nie sú otrávení, takže za mňa super. Ak máš konkrétnejšie otázky, tak sa pýtaj 🙂 A ubytovanie - stačí pozrieť talianske agentúry, podľa mapy si vieš vybrať vzdialenosť od pláže aj centra. Najviac je tam asi apartmánov, ale aj kopec hotelov, to už si ale priplatíš.

bolarazjedna
19. apr 2024

My sme už boli 2x v Bibione v takej odľahlej časti Pineda, je tam menší ruch ako v hlavnej časti, avšak pláž je zadarmo (v hlavnej časti musíš platiť lehátko, sk nechceš platiť, tak pred tebou bude 10radov slnečníkov od ktorých ani nedovidis na more....)... Tak závisí, čo preferujes...my sme bývali v Residence Pineda, je to veľmi blízko pláže, takisto je veľmi blízko obchod s potravinami. Išli sme cez AZ group, majú vlastnú stránku, ceny sú o dosť lacnejšie ako to isté cez booking.

katica06
19. apr 2024

Pripájam sa babám predo mnou, bola som dva krát raz koncom mája, druhý krát vlani koncom júna . Bolo super, nemám čo vytknúť. Čo sa týka ubytovania ťažko radiť keď nevieme, čo očakávaš...

autor
19. apr 2024

@bolarazjedna ďakujem za info, preferujem tiež menší ruch, ideme s deťmi 9, 3, budeme štyria, skúsim volať do az group, ubytovanie nech je hlavne čisté a práčka musí byť 🙂ďakujem ešte raz ♥️

veverickav
19. apr 2024

ja skor odporucam Eraclea Mare, je to tam tiche, v borovicovom lese. Za nas topka, tento august ideme opat.

ninah1486
21. apr 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

my sme boli viackrat aj s detmi a zakazdym sme boli spokojni

autor
21. apr 2024

@ninah1486 ahoj môžeš mi napísať do IP, cez akú cestovku ste šli alebo poradiť dobre ubytovanie, dakujem

veronka30
22. apr 2024

Prosím poraďte nejaké pekné ubytovaniev Bibione pre 2 dospelých a 2 deti,ideme prvý krát a vôbec neviem kde hľadať,ďakujem