Dobry den, s partnerom a dvomi detmi (3 a 1) chceme prvy krat do bibione. Mate skusenosti na akych strankach najst dobre ubytko, pripadne mozete dat konkretny typ na dobre ubytko. ;)
Blizko plaze, centra, 2spalne... ak by bol aj vyhlad na more obrovske plus, ak nie nevadi. Ďakujem ;)
@kvikina087 skus cez airbnb.com
kukni toto:
@kvikina087 ahoj, v turancare majú veľmi dobre apartmány v Bibione. Mala som kamošku v Stella a chválili si velmi
My sme boli cez lampo.it v Caorle a uplna parada, hlavne pre deti.
ahoj aj ked neaktualna tema. skuste tuto agenturu taliansku v bibione, robi v nej asi 15 rokov slovenka ktora tam zije, pomoze vam ked sa nieco stane a aj vam najde lacne ubytko.. nemusite ist cez slovensku agenturu. http://www.agenziaboreal.it/it/ skuste tam zavolat alebo napisat email priamy kontakt na slovenku nema ale poznam slovakov ktory cez nu stale chodia do bibione
@yellow28 ahojky. Prosim mas nejake foto z toho ubytka adriatico? Kludne do spravy. Moc pomoze. Ktory typ ubytovania ste mali? Bocny ci priamy vyhlad? Spalne?
@kvikina087 my sme boli minuly rok v apartmanoch v dome Adriatico priamo pri plazi, nasi znami boli ubytovani o dva domy dalej apartmany Ambra, vedla hned boli pekne apartmany Monica. Mne sa velmi pacil Ashanti aparthotel... Ja som nasla cez booking, znami boli cez Agenzia Serena - priamo talianska akokeby cestovka. Ashanti ma na nete svoju stranku... Ked chces vidiet, ako to tam presne vyzera, daj si do google maps adresu Via della Luna Bibione a s tym "panacikom" uvidis plaz aj ubytovanie, ktore som spominala 🙂