Bešeňová - ubytovanie

blaznivababa
12. júl 2022

Bešeňová-ubytko…. Tie čo máte skúsenosti s ubytovaním priamo v aquaparku Bešeňová, tak ktorý z tých troch hotelov odporúčate? Ešte sme tam neboli… nikdy sme s manželom na tieto aquaparky neboli, ale čo nespravíme pre deti?! S tou kartou Gopass, keď je registrácia na mna, tak s ňou budeme mat všetci štyria vstupy úplne vsade aj vo vonkajších aj vo vnútorných priestoroch? Plus lanovky pre všetkých zdarma?

saska85
12. júl 2022

@blaznivababa my s manzelom chodime do Galeria thermal, je tam super. Isla by som aj tento rok ale cakame babo.

kakika007
12. júl 2022

@blaznivababa tie lanovky zdarma isto nie. Je tam dajaká zľava, keď máš gopass kartu, ale zadarmo... To pochybujem

blaznivababa
autor
13. júl 2022

@kakika007 toto je uvedené pri hoteli Aquamarin, úplne posledný bod, ale asi je to na jednu lanovku podľa vyberu.

BENEFIT - lístky na lanovky v strediskách Vysoké Tatry, Jasná a vstup do vodného parku Tatralandia*

saska85
13. júl 2022

@blaznivababa viem, ze ked sme boli minuly rok v hoteli Tri studnicky, tak tiez sme mali zadarmo lanovky, bolo to super. Moze byt, ze to rozsirili aj na ine hoteli

vlado818
13. júl 2022

Ano maju teraz akciu. Predm mesiacom sme boli v tatralandii ubytovani. V cene sme mali lanovky a aj vstup do besenovej. Boli sme 2 dosp a 1 dieta. Noc stala 110€ aj s ranajkami. Super cena. Ked len lanovka na chopok stala osoba 25€, vstup besenova 25€. Vstup do tatralandie mate automaticky.
Takze jednoznacne odporucam a ked to date na dankove poukazy mate krasnu a lacnu dovolenku na Slovensku.

blaznivababa
autor
13. júl 2022

@vlado818 tiez som prekvapena z cien ubytovania v tej Bešenovej, lebo v hocijakom hoteli kde je len obyc bazen nacenia dovolenku za 3 noci skoro viac ako teraz v Besenovej a mame tam vodny raj, vstupenky v cene, plus teraz tie lanovky, akoze nie je o com.

familytravel
13. júl 2022

V Bešeňovej je Akvamarín najnovší hotel a máme ho ako cestovka za garančné, zvýhodnené ceny s polpenziou a neobmedzeným vstupom do akvaparku + ako bonus vstup do saunového sveta. Rada poradím, napíšte mi mail na familytravel@familytravel.sk

blaznivababa
autor
13. júl 2022

@familytravel ďakujem, napíšem Vám.

familytravel
13. júl 2022

@blaznivababa mail dorazil, poslala som info naspäť

blaznivababa
autor
16. júl 2022

Prosím vás a v Bešeňovej sa dá fungovať aj keď je zle počasie, prší, ochladí sa?

kakika007
17. júl 2022

@blaznivababa sú tam kryté bazény,wellness, v pohode tam viete stráviť celý deň