Bešeňová-ubytko…. Tie čo máte skúsenosti s ubytovaním priamo v aquaparku Bešeňová, tak ktorý z tých troch hotelov odporúčate? Ešte sme tam neboli… nikdy sme s manželom na tieto aquaparky neboli, ale čo nespravíme pre deti?! S tou kartou Gopass, keď je registrácia na mna, tak s ňou budeme mat všetci štyria vstupy úplne vsade aj vo vonkajších aj vo vnútorných priestoroch? Plus lanovky pre všetkých zdarma?
@blaznivababa tie lanovky zdarma isto nie. Je tam dajaká zľava, keď máš gopass kartu, ale zadarmo... To pochybujem
@kakika007 toto je uvedené pri hoteli Aquamarin, úplne posledný bod, ale asi je to na jednu lanovku podľa vyberu.
BENEFIT - lístky na lanovky v strediskách Vysoké Tatry, Jasná a vstup do vodného parku Tatralandia*
@blaznivababa viem, ze ked sme boli minuly rok v hoteli Tri studnicky, tak tiez sme mali zadarmo lanovky, bolo to super. Moze byt, ze to rozsirili aj na ine hoteli
Ano maju teraz akciu. Predm mesiacom sme boli v tatralandii ubytovani. V cene sme mali lanovky a aj vstup do besenovej. Boli sme 2 dosp a 1 dieta. Noc stala 110€ aj s ranajkami. Super cena. Ked len lanovka na chopok stala osoba 25€, vstup besenova 25€. Vstup do tatralandie mate automaticky.
Takze jednoznacne odporucam a ked to date na dankove poukazy mate krasnu a lacnu dovolenku na Slovensku.
@vlado818 tiez som prekvapena z cien ubytovania v tej Bešenovej, lebo v hocijakom hoteli kde je len obyc bazen nacenia dovolenku za 3 noci skoro viac ako teraz v Besenovej a mame tam vodny raj, vstupenky v cene, plus teraz tie lanovky, akoze nie je o com.
V Bešeňovej je Akvamarín najnovší hotel a máme ho ako cestovka za garančné, zvýhodnené ceny s polpenziou a neobmedzeným vstupom do akvaparku + ako bonus vstup do saunového sveta. Rada poradím, napíšte mi mail na familytravel@familytravel.sk
@familytravel ďakujem, napíšem Vám.
@blaznivababa mail dorazil, poslala som info naspäť
Prosím vás a v Bešeňovej sa dá fungovať aj keď je zle počasie, prší, ochladí sa?
@blaznivababa sú tam kryté bazény,wellness, v pohode tam viete stráviť celý deň
@blaznivababa my s manzelom chodime do Galeria thermal, je tam super. Isla by som aj tento rok ale cakame babo.