Zdravím, strávil tu niekto pobyt? Chceli by sme ísť na pár dní do Zakopaného a pri hľadaní ubytovania som natrafila na tento hotel ... Má niekto skúsenosť?.. ďakujem 😊
Áno, super bolo, luxusné jedlo
Áno, v Zakopanom lepší, a luxusnejší hotel nenájdeš. Boli sme tam na predĺžený víkend a pobyt sme si o 3 dni predĺžili. Bolo super, tak ako píšu baby vyššie. Blízko do mesta a okrem iného čo sme ocenili podzemnú garáž, stráženú.
Potešili ste ma 🙂 bazen je v pohode? Máme 2 ročného synčeka, ktorý miluje vodu 🙂 kdesi som čítala, že táto zóna je celkom mala vzhľadom na veľkosť hotela ... a ako to je s tým parkovaním , je to v cene pobytu alebo sa dopláca a nepamätáte si asi koľko ? Plánujeme ísť aspoň na 4-5 dní. Ďakujem 🙂
Sa mi zdá, že parkovanie je za príplatok. Už to bolo dávnejšie. Ale určite sa tam plánujem vrátiť. Bolo výborne.
@zirafienka platí sa aj za vonkajsíe park. Nam uctovali cca 20e za noc,co ma dost sokovalo
My sme boli, ubytko veľmi pekne aj wellness, jedlo bolo fantastické, poloha super že si kúsok prejdete a ste na hlavnej ulici, celkovo sme boli veľmi spokojni 😊