Belvedere Zakopane - recenzie

27. jún 2023

Zdravím, strávil tu niekto pobyt? Chceli by sme ísť na pár dní do Zakopaného a pri hľadaní ubytovania som natrafila na tento hotel ... Má niekto skúsenosť?.. ďakujem 😊

queeninthenorth
27. jún 2023

My sme boli, ubytko veľmi pekne aj wellness, jedlo bolo fantastické, poloha super že si kúsok prejdete a ste na hlavnej ulici, celkovo sme boli veľmi spokojni 😊

tortelinka
27. jún 2023

Áno, super bolo, luxusné jedlo

zirafienka
27. jún 2023

Áno, v Zakopanom lepší, a luxusnejší hotel nenájdeš. Boli sme tam na predĺžený víkend a pobyt sme si o 3 dni predĺžili. Bolo super, tak ako píšu baby vyššie. Blízko do mesta a okrem iného čo sme ocenili podzemnú garáž, stráženú.

autor
28. jún 2023

Potešili ste ma 🙂 bazen je v pohode? Máme 2 ročného synčeka, ktorý miluje vodu 🙂 kdesi som čítala, že táto zóna je celkom mala vzhľadom na veľkosť hotela ... a ako to je s tým parkovaním , je to v cene pobytu alebo sa dopláca a nepamätáte si asi koľko ? Plánujeme ísť aspoň na 4-5 dní. Ďakujem 🙂

zirafienka
2. júl 2023

Sa mi zdá, že parkovanie je za príplatok. Už to bolo dávnejšie. Ale určite sa tam plánujem vrátiť. Bolo výborne.

nominka86
9. jún 2024

@zirafienka platí sa aj za vonkajsíe park. Nam uctovali cca 20e za noc,co ma dost sokovalo